Κρατερός Κατσούλης: Σε ποια ταινία και σειρά της Ντενίση θα συμμετέχει

Ταινία ετοιμάζεται να γίνει η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», με γυρίσματα σε Μυτιλήνη και Αθήνα και θα συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν στην ταινία, συμπεριλαμβάνεται και ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης ο οποίος επιβεβαίωσε την συμμετοχή του, στον «αέρα»

της εκπομπής η «Φωλιά των Κου Κου».

Δημοσιογράφος της εκπομπής αποκαλύπτοντας τα στοιχεία του ρεπορτάζ, ανέφερε πως το «Σμύρνη μου αγαπημένη» εκτός από ταινία θα γίνει και σειρά στην τηλεόραση.

Και πρόσθεσε πως μίλησε με τη Μιμή Ντενίση, η οποία αποκάλυψε πως σκέφτηκαν να γίνουν και κάποιες έξτρα τηλεοπτικές σκηνές εκτός της ταινίας προκειμένου να δούμε τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» ως σειρά στην μικρή οθόνη.

Το λόγο κατόπιν πήρε ο Κρατερός Κατσούλης και επιβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με την Μιμή Ντενίση και τόνισε: «Το cast σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. Δεν ξέρω αν είμαστε σε φάση να ανακοινώσουμε ονόματα επειδή εμπλέκονται και πολλά ονόματα ξένων ηθοποιών. Θέλουν να το οργανώσουν όπως πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα