Κρατερός Κατσούλης: «Έχω κάνει δοκιμαστικό για το Deal» (Video)

Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης στο «I love Σου Κου». Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να μην βρίσκεται με καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση, το πρώτο μισό της σεζόν, αλλά και στην απάντηση που αναμένει για την παρουσίαση του Deal.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε αρχικά πως «φέτος δεν απέχω από την τηλεόραση. Είχα πει απλώς στις αρχές της σεζόν ότι ήθελα να δώσω το βάρος του χρόνου μου στον καλλιτεχνικό

μου χώρο γιατί, τόσα χρόνια που τον έχω φτιάξει, δεν ήμουν φυσικά ποτέ παρών εκεί. Οπότε αποφάσισα να πω μερικά «όχι» για να μπορέσω να είμαι εκεί. Τόσα χρόνια προσπαθούσα να το συνδυάσω αλλά, επειδή όπως ξέρετε η μέρα έχει 24 ώρες, αν κάνεις τις 15 ώρες κάπου αλλού, δεν προλαβαίνεις».

«Βεβαίως και έχω κάνει δοκιμαστικό για την παρουσίαση του Deal, το έχω πει και περιμένω την θετική, ελπίζω, απόφαση. Το κομμάτι της παρουσίασης παραμένει ενεργό μέσα μου, αυτό που είχα πει μόνο ήταν για το καθημερινό ζωντανό το πρωινό. Γιατί δεσμεύει το υπόλοιπο πρόγραμμα μου. Πιο πολύ όμως σε ένα τηλεπαιχνίδι θα με έβλεπα, μου αρέσει και αυτό έχει πλάκα. Παιχνίδι, είναι αυτό. Ή ένα late night show, ας πούμε».

«Όταν έχω κάποιες ιδέες και όταν έχω κάτι στο μυαλό μου, ναι έρχομαι σε επικοινωνία με τηλεοπτικούς σταθμούς και το προτείνω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κρατερός Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 – Κύπρος: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Ας μην ανοίγει και μεγάλη κουβέντα, είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση» (Video)

Έκτορας Μποτρίνι: «Δίκασε» πιάτο παίκτριας – «Το χρώμα μην σας πω τι θυμίζει» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα