Κώστας Σόμμερ: Μετά τον Πατούλη… στο πλευρό (και) του Νίκου Χαρδαλιά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Δεν έχει αφήσει συνδυασμό για συνδυασμό ο Κώστας Σόμμερ, καθώς τάχθηκε και στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά την υποψηφιότητά του με την Ένωση Κεντρώων ως ευρωβουλευτής το 2019, αλλά και τη σύμπραξή του στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, αποφάσισε να κατέβει και… με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Καθώς ο Κώστας Σόμμερ

είχε δείξει εξ’ αρχής τις προθέσεις του και συντάχθηκε στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη για να συμβάλλει στον Νότιο τομέα της Περιφέρειας Αττικής, η απόφασή του δεν επηρεάστηκε μετά την αποχώρησή του και την αντικατάστασή του από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Σόμμερ ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά κι έγραψε στη λεζάντα: «Απέδειξε στα δύσκολα ότι ξέρει τον τρόπο να πετυχαίνει τους στόχους του για το κοινό καλό. Με τον Νίκο Χαρδαλιά η Αττική μπορεί να πάει μόνο μπροστά. Κι εγώ θα είμαι συνοδοιπόρος του στη διαδρομή αυτή. Καλό μας αγώνα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε μια φράση του Ντίτριχ Μπονχέφερ. «Η δράση δεν πηγάζει από τη σκέψη, αλλά από την ετοιμότητα για ανάληψη ευθύνης», έκλεισε την ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kostas Sommer (@kostas_sommer)

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος κυβερνητικός πονοκέφαλος για τα διόδια

Στα «μαχαίρια» ΝΔ και Ελληνική Λύση για τη… φύλαξη των συνόρων

Το επιτελικό, το ανίκανο και το γκρίζο κράτος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Σόμμερ, Μετά, Πατούλη…, Νίκου Χαρδαλιά,kostas sommer, meta, patouli…, nikou chardalia