Κώστας Μπακογιάννης: Περιμένει τα αποτελέσματα των εκλογών στο δημαρχείο

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα παρακολουθήσει το αποτέλεσμα των εκλογών από το γραφείο του στο δημαρχείο. Ολοκληρώθηκε στις 19:00 η εκλογική διαδικασία για τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές και πλέον ξεκινά η διαλογή των ψήφων και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, προσήλθε στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο της Αθήνας το πρωί για να ψηφίσει, στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Μάλιστα

στο παραβάν μπήκε μαζί με τον μικρό γιό του. Αμέσως μετά ο κ. Μπακογιάννης, δήλωσε: «Είναι όμορφη μέρα. Σήμερα αποφασίζουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες για το μέλλον της γειτονιάς τους, της πόλης τους. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, ψηφίζουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το αύριο».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών που διεκδικήσει τη ψήφο των πολιτών και στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τα τέσσερα παιδιά του, τον Παύλο Μπακογιάννη, τη Δανάη Μπακογιάννη, την Ολυμπία Μπακογιάννη και τον μικρό Δήμο Μπακογιάννη.

Νωρίτερα έστειλε επίσης ο εξής μήνυμα μέσω συνεργατών στους Αθηναίους να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν «με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το μέλλον της γειτονιάς και της πόλης».

Απόλυτος «πρωταγωνιστής» η αποχή και στον δεύτερο γύρο, αφού σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, μειωμένο κατά 11,5 μονάδες είναι το ποσοστό συμμετοχής στις κάλπες έως τις 17:30 σε σχέση με την ίδια ώρα την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την τρίτη και τελευταία ενημέρωση από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, η συμμετοχή στις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές είναι στο 31,21%, ενώ το ίδιο διάστημα στον α’ γύρο ήταν 42,6%.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Έκλεισαν οι κάλπες, ρεκόρ αποχής – Αντίστροφη μέτρηση για τα αποτελέσματα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης δείχνει το exit poll

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα Τίρανα τη Δευτέρα για τη Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας του Βερολίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Μπακογιάννης, Περιμένει,kostas bakogiannis, perimenei