Κως: Προσαγωγή 5 ατόμων για την εξαφάνιση της 27χρονης κοπέλας

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Τιγκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε αλλοδαποί από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντεζ έχουν προσαχθεί για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, η κοπέλα το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού.

Εκεί, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή κοπέλα ήταν σε κατάσταση μέθης, της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ένας εκ των συλληφθέντων (από το Μπαγκλαντές)

ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την εγκατέλειψε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας. Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα από την Πολωνία.

Η Αστυνομία εξετάζει, επίσης το ενδεχόμενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα, η οποία δούλευε σε ξενοδοχείο του νησιού και διατηρούσε σχέση με 28χρονο ομοεθνή της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Δευτέρας περίπου στις 22:30, η 27χρονη κοπέλα τηλεφώνησε μεθυσμένη στον Πολωνό σύντροφό της και του είπε ότι βρισκόταν στην περιοχή Μαρμάρι και ότι κάποιος επρόκειτο να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της με τη μηχανή του. Ωστόσο, έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.

Όπως ανέφερε ο 28χρονος σύντροφός της στις Αρχές- ο οποίος και δήλωσε την εξαφάνισή της την επόμενη ημέρα– προσπάθησε μάταια μετά από εκείνο το τηλεφώνημα να επικοινωνήσει πάλι μαζί της, όμως το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ακόμα ότι στις 23:38 εντόπισε μέσω εφαρμογής το στίγμα του κλειστού κινητού της στην περιοχή Τιγκάκι σε συγκεκριμένη οδό.

Διαβάστε επίσης:

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Καϊλή – Τζόρτζι: «Είναι μια τυπική συνύπραξη» λέει ο Δημητρακόπουλος (video)

Υποναύαρχος Φενέκος για ναυάγιο: «Εντός της ελληνικής ΑΟΖ το σκάφος – Έπρεπε να το σταματήσουν για να ελεγχθεί»

Ναυάγιο στην Πύλο: Βρήκε τον αδελφό του ενώ πίστευε ότι ήταν νεκρός – Η συγκινητική στιγμή της συνάντησης (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα