Κορυδαλλός: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το «χτύπημα» – Χωρίς κουκούλες οι δράστες

Κάμερα ασφαλείας, η οποία βρίσκεται στο βάθος του ισόγειου γκαράζ κατέγραψε τη στιγμή της διπλής δολοφονικής επίθεση στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, τα θύματα μόλις έφτασαν στην είσοδο του γκαράζ, ο 30χρονος συνοδηγός κατέβηκε από το αμάξι προκειμένου να ανασηκώσει την πόρτα, καθώς το ΙΧ που χρησιμοποιούσαν ήταν εκατοστά ψηλότερο από το προηγούμενο, το οποίο ήταν στο συνεργείο.

Την ώρα που ο 30χρονος επιχειρούσε να σπρώξει την γκαραζόπορτα, εμφανίστηκε ένας άγνωστος άνδρας, που δεν φαίνεται να φορούσε κράνος ή κουκούλα,

και άρχισε να τον πυροβολεί με το καλάσνικοφ.

Ο 30χρονος τότε άρχισε να κινείται προκειμένου να μπει στο υπόγειο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού ο δράστης τον ακολούθησε, συνεχίζοντας να πυροβολεί.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος δράστης, ο οποίος επίσης δεν φορούσε μάσκα ή κράνος, εμφανίζεται στο βίντεο και ανοίγει πυρ κατά του 35χρονου οδηγού του τζιπ.

Λίγο αργότερα, ο πρώτος εκτελεστής γυρίζει προς το τζιπ και ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού, αρχίζει και αυτός να πυροβολεί τον 35χρονο.

Όλα αυτά έχουν καταγραφεί στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας του γκαράζ, χωρίς ωστόσο να φαίνεται το όχημα διαφυγής των δραστών, με την ΕΛ.ΑΣ να συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Με C -130 μεταφέρθηκε η διασωληνωμένη ασθενής στην Αθήνα

Σεισμός στην Αταλάντη: Ακατάλληλα 38 κτίρια μετά τα 4,8 Ρίχτερ

Θάσος: Άνδρας χτύπησε γατάκι στο κεφάλι με γυάλινο μπουκάλι – Βίντεο ντοκουμέντο

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα