Κορωνοϊός: Τι εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι για τα SMS – Εν αναμονή ανακοινώσεων Χαρδαλιά

Ανατροπή στις έως τώρα πληροφορίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τις μετακινήσεις των πολιτών, καθώς αναμένονται ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, παρά το γεγονός ότι η εστίαση ανοίγει στις 3 Μαΐου, φαίνεται ότι οι λοιμωξιολόγοι διαφωνούν με την κατάργηση της αποστολής SMS για μετακινήσεις από την ημέρα αυτή και εισηγούνται το μέτρο να διατηρηθεί ως τις 15 Μαΐου,

οπότε ανοίγει και επισήμως η τουριστική περίοδος.

Σχετικές ανακοινώσεις για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα θα κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και μεταξύ αυτών αναμένεται να διευκρινίσει και τι ακριβώς θα ισχύει για τη μετακίνηση σε κατάστημα εστίασης (καφέ, εστιατόριο).

Σε ό,τι αφορά πάντως τον περιορισμό στις διαδημοτικές μετακινήσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα καταργηθεί και οι πολίτες θα μπορούν να μεταβαίνουν και σε άλλους δήμους, πέραν του Σαββατοκύριακου. Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα του Πάσχα διευρύνεται και το ωράριο των μετακινήσεων, καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει στις 11 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα