Κορωνοϊός: Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης αρχίζουν και πάλι οι εμβολιασμοί

ΕΛΛAΔΑ

 

Αρχίζουν εκ νέου οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, μετά την υποχρεωτική διακοπή τους λογω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που «χτύπησε» την Αττική και την υπόλοιπη χώρα.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, το πρόγραμμα εμβολιασμών της Τετάρτης θα αναπροσαρμοστεί, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ειδικές συνθήκες που προκαλεί η κακοκαιρία.

Έτσι, το εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική, θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι, ενώ τα ραντεβού των πολιτών που θα γίνονταν από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι θα επαναπρογραμματιστούν.

dir="ltr" xml:lang="el">Το αυριανό εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Τα ραντεβού των πολιτών που θα πραγματοποιούνταν από τις 8πμ έως τις 12μμ θα επαναπρογραμματιστούν. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (@YpYgGR) February 16, 2021

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της σφοδρότητας της κακοκαιρίας, την Τρίτη στάθηκε αδύνατο οι πολίτες του Λεκανοπεδίου να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19.

Όσον αφορά στα ραντεβού της Τρίτης που ακυρώθηκαν, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είπε ότι οι πολίτες θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους

κακοκαιρίαΑττικήεμβόλιοεμβολιασμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Κορωνοϊός, Τετάρτης,koronoios, tetartis