Κορωνοϊός: Προς πλήρη άρση των μέτρων τον Μάρτιο

Προς σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, που έχουν απομείνει προσανατολίζεται η κυβέρνηση με τελικό ορίζοντα τον Μάρτιο.

Βάσει του κυβερνητικού σχεδιασμού και αν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, το πιθανότερο είναι τον επόμενο μήνα να μην υπάρχει κανένα περιοριστικό μέτρο, εκτός από τη χρήση μάσκας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Καθημερινής, στις αρχές Μαρτίου, δεν αποκλείεται να μην ισχύει κανένας περιορισμός. Δεδομένο, όμως, πρέπει να θεωρείται πως το τελευταίο μέτρο που θα πάρει η κυβέρνηση είναι η απαγόρευση και φέτος των καρναβαλικών εκδηλώσεων

όπως εισηγήθηκε χθες η επιτροπή.

Με την άρση, ωστόσο, των περιορισμών που θα έχει ισχύσει πιθανότατα στη διασκέδαση, θα επέλθει και η απαραίτητη εκτόνωση.

Υπενθυμίζεται βεβαίως πως όλα αυτά ισχύουν για τους εμβολιασμένους, καθώς για τους ανεμβολίαστους θα εξακολουθήσουν να ισχύουν όλοι οι περιορισμοί, με βασικότερη την απαγόρευση εισόδου σε κλειστούς χώρους.

Εάν δεν αλλάξει κάτι και ο προγραμματισμός ισχύσει, θα ακολουθήσει έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια ένα «κανονικό Πάσχα» στις 24 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Θέμα ωρών η παράδοση του 20χρονου καταζητούμενου (video)

Κορωνοϊός – Παυλάκης: Χάσαμε τον πόλεμο με «παράδοση άνευ όρων» (Video)

Καιρός σήμερα: Υποχωρούν οι βοριάδες – Νέα επιδείνωση από Δευτέρα (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορωνοϊός, Προς, Μάρτιο,koronoios, pros, martio