Κορωνοϊός: Πέθανε ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ – Το δεύτερο άτομο στον κόσμο που εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Pfizer (Photo)

Εργάτης στη Rolls Royce, μέλος των Εργατικών στο Κόβεντρι, λάτρης της τζαζ και ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Pfizer/BioNTech: αυτός με λίγα λόγια ήταν ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 81 ετών, από άλλη αιτία.

We're sorry to hear of the death of Coventry Labour stalwart Bill Shakespeare. Bill made global

headlines as 1st first man to have Covid vaccine. His decades of service to the party were recently recognised by @Keir_Starmer. Our thoughts are with Joy and Bill's family & friends. pic.twitter.com/ANCTeGFYEs

West Midlands Labour (@WMLabour) May 24, 2021

Ο «Μπιλ» Σαίξπηρ, όντας ασθενής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κόβεντρι, στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2020 έγινε το δεύτερο άτομο στον πλανήτη που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού, μετά την 91χρονη Μάργκαρετ Κίναν, στο πλαίσιο οργανωμένου εμβολιαστικού προγράμματος και είχε δηλώσει τότε ότι είχε αισθανθεί «υπέροχα».

Δυστυχώς, ο συνονόματος του μεγάλου δραματουργού της Βρετανίας έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, από εγκεφαλικό στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του COVID-19, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του, τους πολλούς φίλους του, τους Εργατικούς και το προσωπικό του νοσοκομείου για το οποίο ο «Μπιλ» είχε πει τα καλύτερα λόγια.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Ξεσπάθωσε ο Τραμπ – «Από την αρχή έλεγα ότι ο ιός έφυγε από εργαστήριο»

Έως τον Ιούλιο ο εμβολιασμός του 70% του ενήλικου πληθυσμού στην ΕΕ – Στο τραπέζι το εμβόλιο σε παιδιά 12 ετών και άνω

Εμβόλιο Moderna: Υψηλή αποτελεσματικότητα σε εφήβους 12 έως 17 ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα