Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν κατά 46 τα κρούσματα στην Ελλάδα, 464 συνολικά (LIVE)

Εβδομήντα οκτώ κρούσματα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, 16 εκ των οποίων διασωληνωμένοι - 72 απροσδιόριστης πηγής, 19 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριοΕΛΛAΔΑ

 

Συνολικά 464 είναι συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του υπουργεία Υγείας, εκ των οποίων 46 είναι νέα.

Νωρίτερα ακόμα ένας συμπολίτης μας κατέληξε, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών

από τη νόσο σε έξι. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, στη λίστα των θυμάτων προστέθηκε ένας 70χρονος από την Καστοριά.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, τα 72 κρούσματα είναι απροσδιορίστου πηγής μόλυνσης. Εβδομήντα οκτώ κρούσματα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, 16 εκ των οποίων διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ 19 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο. 

Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσούντων είναι τα 68 έτη, όπως ανέφερε ο κ. Τσιόρδας, διευκρινίζοντας ότι ο μέσος όρος όσων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση είναι τα 69 έτη. Τα περισσότερα κρούσματα έχουν εντοπισθεί στην Αθήνα, ενώ τα μέχρι στιγμής δεδομένα επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις για τουλάχιστον 2.000 -3.000 πραγματικά περιστατικά.

Παρακολουθήστε ζωντανά την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό:

ΚορωνοϊόςκορονοϊόςΤσιόδραςΧαρδαλιάςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα