Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Δεν μιμούμαι τη φωνή του Παντελή – Είναι θέμα DNA» (Video)

Για τα σχόλια που ακούει συχνά για την ομοιότητα της φωνής του με του αδελφού του και στο κατά πόσο το πέρασμα του χρόνου έχει απαλύνει την πληγή της οικογένειας, μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Δεν μιμούμαι τη φωνή του Παντελή. Είναι θέμα DNA. Πολλοί πατεράδες και γιοι μοιάζουν οι φωνές τους μοιάζουν. Εφόσον αρέσει στον κόσμο γιατί να αλλάξω τη φωνή μου; Αυτή είναι η φωνή μου», δήλωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ο ανερχόμενος τραγουδιστής.

«Ανοιχτή η πληγή στις καρδιές μας»

Μετά το τραγικό τέλος του αείμνηστου

τραγουδιστή, ο αδερφός του ομολογεί πως δεν υπάρχει μέρα που να μην νιώθει έντονα την παρουσία του. Ούτε εκείνος, ούτε η οικογένειά του πιστεύουν πως «ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός» και η πληγή στις καρδιές τους είναι ακόμα ανοιχτή.

«Εμείς δεν το καταλαβαίνουμε αυτό, όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεπερνάς ένα τέτοιο γεγονός. Και οι θαυμαστές του και όσοι τον αγαπούσαν μιλάνε γι΄ αυτόν σε παροντικό χρόνο», ανέφερε.

Όσον αφορά τη στάση της μητέρας του στο ότι ακολουθεί τα χνάρια του αδερφού του μόνο συγκίνηση και περηφάνια είναι τα συναισθήματά της για την πορεία του.

Η Μποφίλιου για τη «Δήμητρα της Λέσβου»: Τους διαφορετικούς αυτή η σάπια κοινωνία τους τιμωρεί (Photo)

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική χώρα

Νίκος Χαρδαλιάς: Τη Δευτέρα ξεκινάει ο καθαρισμός του Σέιχ Σου, σε μια έκταση 3,5 χιλιάδων στρεμμάτων (Photo | Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα