Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Υπήρξα στενός φίλος με δύο από τους καταγγελλόμενους» (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφερόμενος στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να κάνει λόγο για μια "πολύ επώδυνη στιγμή για το θέατρο" αλλά και "τρομερή γενναιότητα" εκ μέρους των θυμάτων.

«Η κατάσταση αυτή έχει αναστατώσει το θέατρο, θα φέρει μια καινούργια εποχή. Προσδοκώ να έρθει μια εποχή που οι άνθρωποι δεν θα φοβούνται

να πάνε στην εργασία τους. Η κοινωνία και το θέατρο δεν είχαν τα εργαλεία να αντιμετωπίσουν αυτό που συμβαίνει τώρα. Το θέατρο δεν είναι κυρίως έτσι, είναι τρομερό λάθος να πιστέψει ο οποιοσδήποτε ότι το θέατρο είναι έτσι.

Δεν θέλω να καλύψω ούτε τον εαυτό μου ούτε κανέναν. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό. Δεν πέφτω από τα σύννεφα με όσα καταγγέλλονται. Δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις» είπε, μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι "το θέατρο δεν είχε τα εργαλεία για να καταγγείλει τέτοιες καταστάσεις".

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες κατά συγκεκριμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απάντησε ότι «οι σεξουαλικές συμπεριφορές γίνονται εν κρυπτώ» οπότε δε μπορεί να γνωρίζει παρόλο που όπως επισήμανε υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης με τουλάχιστον δύο από τους καταγγελλόμενους. Ωστόσο, επισήμανε ότι με κανέναν από αυτούς δεν έκανε ποτέ παρέα στην καθημερινότητα.  "Ποτέ δε συνέβη μπροστά μου καμία κακοποιητική συμπεριφορά" πρόσθεσε.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φορτίστηκε ιδιαίτερα συναισθηματικά όταν αναφέρθηκε είπε στις επιθέσεις που δέχεται εδώ και πολλά χρόνια στα social media, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να κατανοήσει ανθρώπους που του εύχονται ακόμη και να πάθει καρκίνο.

Παρακολουθήστε από το 20:00' του παρακάτω βίντεο

Κωνσταντίνος ΜαρκουλάκηςκαταγγελίεςπαρενόχλησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Υπήρξα, Video,konstantinos markoulakis, ypirxa, Video