Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ευχάριστα τα νέα μετά το χειρουργείο!

Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έπειτα από το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε χθες, Τρίτη.

Η σύζυγός του, που δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του από τη μοιραία μέρα του τροχαίου που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, έκανε μια ανάρτηση στο facebook ενημερώνοντας ότι όλα πήγαν καλά με τη δύσκολη επέμβαση.

«Τα κατάφερες αστέρι μου! Σ’ αγαπώ πολύ!» έγραψε χαρακτηριστικά, με τους followers της να

στέλνουν αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Μιλώντας για το κρίσιμο χειρουργείο, λίγες ημέρες πριν, στην εφημερίδα On time, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είχε αναφέρει τα εξής:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω.

Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις.

Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος.

Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια των Κωνσταντίνο Αγγελίδη σημειώθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2017 όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, επιστρέφοντας στο σπίτι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Αγγελίδης, Ευχάριστα,konstantinos angelidis, efcharista