Κωνσταντινόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Έπαιξαν την χώρα κορώνα γράμματα με δημοψήφισμα, τώρα το θεωρούν γελοιότητα

Τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το δημοψήφισμα για διαγραφές που πρότεινε ο Στ. Κασσελάκης σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (twitter), σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στον

ΣΥΡΙΖΑ, αντιπαραβάλλοντας τα στελέχη της Κουμουνδούρου που χαρακτηρίζουν «γελοιοποίηση το δημοψήφισμα για διαγραφές», ενώ το 2015 «έπαιξαν την χώρα , κορώνα γράμματα με ένα δημοψήφισμα στο οποίο μετέτρεψαν το όχι σε ναι».

«Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν στο υπουργικό συμβούλιο με τον Καμμένο, τον Τέρενς Κουίκ κ υπουργό δικαιοσύνης τον κ. Παπαγγελόπουλο αλλά δεν αντέχουν τώρα που έχασαν την εξουσία, να βλέπει ο ένας τον άλλον. Περήφανοι που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ» καταλήγει στην ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Οι άνθρωποι που έπαιξαν την χώρα , κορώνα γράμματα με ένα δημοψήφισμα στο οποίο μετέτρεψαν το όχι σε ναι , είναι οι ίδιοι που θεωρούν γελοιοποίηση το δημοψήφισμα για διαγραφές!
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν στο υπουργικό συμβούλιο με τον Καμμένο , τον Τέρενς Κουίκ κ…

— ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (@Odysseas_) November 10, 2023

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Πιέσεις στελεχών σε Κασσελάκη να πάρει πίσω το δημοψήφισμα για τις διαγραφές

Νέα Δημοκρατία: Νέα γραμματέας η Μαρία Συρεγγέλα – Αντικαθιστά τον Παύλο Μαρινάκη

Νομοσχέδιο για την πρόληψη διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου προωθεί το Υπ. Δικαιοσύνης – Αντιδράσεις από αντιπολίτευση

Keywords
Τυχαία Θέματα