Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν κάνουμε ό,τι πρέπει για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και έκανε ντεμπούτο ως Λίλη στη σειρά «Λαβ Σόρρυ». Ακολούθησε ο ρόλος της Ρένας στο σίριαλ «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή».

Στη συνέχεια η ηθοποιός είχε πολλές επιτυχίες τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στο θέατρο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και, μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς βίωσε την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε, φοβήθηκε

πολύ και πιέστηκε. «Πιεζόμαστε από παντού. Πρέπει να βρίσκουμε ευκαιρίες να λέμε ότι είμαστε καλά. Να μην φοβόμαστε».

Μάλιστα, μιλώντας για τη στιγμή που ανέβηκε πάλι στη σκηνή, ύστερα από 1,5 χρόνο, συγκινήθηκε και εξομολογήθηκε: «1,5 χρόνο ήμασταν μέσα όλοι. Όταν ξαναβγήκαμε στη σκηνή, συγκινήθηκα. Μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν κάνουμε όλοι ό,τι πρέπει για να περάσουμε όλο αυτό και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, στις δουλειές μας. Ζούμε σε έναν πανικό».

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση. Το έργο παρακολουθεί την πορεία της οικογένειας Μπαλτατζή και πολλών άλλων χαρακτήρων και αφορά την περίοδο από την καταστροφή της Σμύρνης μέχρι την αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Σε «βαθύ κόκκινο» η Ελλάδα, βυθίζεται στην πανδημία η Ευρώπη (Χάρτες)

Κορωνοϊός: Προς υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον Φεβρουάριο στη Γερμανία – Lockdown για τους ανεμβολίαστους

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία

Keywords
Τυχαία Θέματα