Κολλέγιο Αθηνών: Προηγήθηκε καβγάς στην πλατεία του Ψυχικού λένε οι γονείς των μαθητών (Videos)

Την κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας του Κολλεγίου Αθηνών αλλά και της αστυνομίας προκάλεσε η καταγγελία για εισβολή εξωσχολικών στο προαύλιο του σχολείου που είχαν μάλιστα στην κατοχή τους και μαχαίρια.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες απέκλεισαν τις τρεις εισόδους και εξόδους του Κολλεγίου και ξεκίνησαν έρευνες στον προαύλιο χώρο και τις αίθουσες. Από το Κολλέγιο Αθηνών τηρήθηκε το πρωτόκολλο με αποτέλεσμα οι μαθητές να παραμείνουν στις τάξεις τους.
Ωστόσο, όπως ανέφερε μητέρα

μαθητή, στο Κολλέγιο μπήκαν έξι άτομα με μαχαίρια για να βρουν κάποιον, ο οποίος είχε χτυπήσει φίλο τους, σε καυγά που προηγήθηκε στη πλατεία του Ψυχικού.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας μαθητή ανέφερε: «Έχει λήξει ο συναγερμός, μίλησα με τον γιό μου και μου το είπε. Τον ρώτησα αν ήταν φάρσα και μου είπε όχι. Είπαν πως είδαν δυο άτομα με μαχαίρια, από τη στιγμή που έληξε ο συναγερμός, μάλλον δεν υπάρχει καμία άλλη ανησυχία για εξωσχολικούς».

 

Από την πλευρά τους, μαθητές του σχολείου που έκαναν μάθημα την ώρα που σήμανε συναγερμός στο Κολλέγιο Αθηνών, αναφέρθηκαν σε δύο άτομα με ξυρισμένα κεφάλια τα οποία δεν είχαν ξαναδεί στο σχολικό συγκρότημα.

«Ήμασταν για International Business εγώ και το παιδί. Σήμερα φεύγαμε στις 11:00 και όταν φεύγαμε μας ρώταγαν οι σεκιουριτάδες αν είδαμε τίποτα περίεργο. Και όντως είχαμε δει κάτι παιδιά που δεν ήταν στο σχολείο. Από μακριά είδα δύο άτομα. Ήταν δύο άτομα με κοντό μαλλί και μας φάνηκαν περίεργοι»,  δήλωσαν δύο μαθητές οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως οι δύο άγνωστοι ήταν τα άτομα που αναζητούσαν οι υπάλληλοι ασφαλείας του σχολείου.

Διαβάστε επίσης:

Κολέγιο Αθηνών: Τι συνέβη και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές – Εφάρμοσε πρωτόκολλο ασφαλείας – Οι δύο ανακοινώσεις (Photos/Video)

Δίκη για το Μάτι: Συγκλόνισαν οι γονείς των διδύμων που χάθηκαν στη φωτιά μαζί με τους παππούδες τους

Κολλέγιο Αθηνών: Καταγγελία για εισβολή αγνώστων με μαχαίρι – Δεν βρέθηκε κάτι από την ΕΛΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα