Κλειστά κρατά τα χαρτιά του για την προεδρία ο Μεϊμαράκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν είναι μια απλή δήλωση. Θέλει περίσκεψη, θέλει πρόταση, θέλει υπογραφές. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω το «ναι» ή το «όχι». Όμως, το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά και την απόφαση μου θα την ανακοινώσω την ώρα που εγώ θα κρίνω» δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ερωτηθείς για το αν τελικά θα καταθέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ.

Σε ότι αφορά στην υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη ο κ.Μεϊμαράκης σχολίασε:

«Όλοι

όσοι έχουν κάνει δηλώσεις για υποψηφιότητες είναι φίλοι μου, έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές μαζί, τους σέβομαι, τους εκτιμώ και πιστεύω ότι μπορούν να προσφέρουν από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθούν» ενώ σε ότι αφορά στον αριθμό των υποψηφιοτήτων ανέφερε πως

«Δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός υποψηφίων. Αριθμός υποψηφίων υπάρχει από τη στιγμή που θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες με τις υπογραφές. Τώρα ότι υπάρχει προθυμία, είναι κάτι το θετικό».

Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Παπαμιμίκο και στο αν μπορεί να διασφαλίσει τις διαδικασίες: «Τις διαδικασίες τις διασφαλίζουμε όλοι μαζί, με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν. Ο κ. Παπαμιμίκος είναι απλό μέλος της εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος και προεδρεύει. Η στάση κανενός δεν με ενοχλεί. Αντιθέτως είναι όλοι συνεργάτες μου, με το πλαίσιο, το οποίο ορίζει το καταστατικό. Από εκεί και πέρα, έχω την προσωπική μου άποψη για τις ικανότητες του καθενός» είπε χαρακτηριστικά.

Βαγγέλης Μεϊμαράκηςηγεσία ΝΔHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα