Κιβωτός του Κόσμου: Στο «κάδρο» και η πρεσβυτέρα – Τι καταγγέλλει συγγενής του 19χρονου (Video)

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς συγγενής του 19χρονου κατήγγειλε ότι η πρεσβυτέρα γνώριζε τα όσα συνέβαιναν.

Μιλώντας στο «Live News» αποκάλυψε ότι η πρεσβυτέρα γνωρίζει όλα όσα έχει καταγγείλει ο 19χρονος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «και η πρεσβυτέρα γνωρίζει, καθώς άνοιξε την πόρτα 2-3 φορές και πετάχτηκε ο άλλος όρθιος. Ο μικρός αισθάνθηκε ανακούφιση λέει ”αχ να το καταλάβει η πρεσβυτέρα να σταματήσει αυτό το κακό”. Και τις επόμενες φορές την κλείδωνε την πόρτα. Ο μικρός όταν

του επέτρεπε να πάει στην μητέρα του, το πρωί 8 η ώρα έπρεπε να είναι εκεί με πρωινό από ντελίβερι και μπαίνει μία μέρα η πρεσβυτέρα και λέει:

«Τι κάνεις εσύ εδώ πρωί πρωί» και αυτός αισθάνθηκε πολύ άσχημα και λέει «πρεσβυτέρα μου ο πάτερ μου ζήτησε να έρχομαι πρωί πρωί».

Όπως υποστηρίζει ο συγγενής του 19χρονου για την πρεσβυτέρα, «αυτή αντί να προστατεύσει το παιδί μάλωνε το παιδί γιατί ήρθε 8 η ώρα» και συνεχίζοντας ανέφερε ότι «είχαν πάει για μπάνιο και έβαλε τα χέρια του μέσα και του έπιανε τα γεννητικά όργανα, μέσα στη θάλασσα».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι «το παιδί από την μία τον αγαπάει, τον λατρεύει, τον σέβεται, δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά του, και από την άλλη νιώθει απογοήτευση και “πώς μου το έκανε αυτό, γιατί, γιατί”. Έτσι έλεγε όταν μας τα αποκάλυψε. Μάλιστα όταν ήταν μικρούλης, έξι ετών τον αποκαλούσε για πολλά χρόνια μπαμπά και μετά του το απαγόρευσε και του έλεγε θα με λες πάτερ».

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη σε σχολείο στα Άνω Λιόσια για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη μαθήτρια από καθηγητή

Αιχμές ΑΔΑΕ για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ – «Ανεπαρκείς οι εγγυήσεις διαφάνειας»

Κιβωτός του Κόσμου: Η χήρα του Καρέλια για τη δωρεά ακινήτου – Το… αρχαίο θέατρο και τα παπούτσια νούμερο 45

Keywords
Τυχαία Θέματα