ΚΙΝΑΛ: Το μήνυμα Ανδρουλάκη στους στενούς του συνεργάτες – Τι τους είπε για τα ψηφοδέλτια

Τον τρόπο που θα πολιτευθούν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ εξήγησε πρόσφατα σε στενούς του συνεργάτες ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ μίλησε για κόμμα που πρέπει να πρωταγωνιστήσει καθώς η ψήφος θα είναι αυτή που θα καθορίσει τους πολιτικούς συσχετισμούς. Παράλληλα ζήτησε ετοιμότητα απ’ όλους ενώ στο ερώτημα αν το κόμμα θέλει η εκλογές η απάντηση που θα δίνεται είναι: «Προφανώς και θέλουμε εκλογές

ωστόσο αυτός που το αποφασίζει είναι ο εκάστοτε πρωθυπουργός και όχι η αντιπολίτευση».

Αυτό που ξεκαθάρισε – και στα πρόσωπα που δώσανε μαζί του τον αγώνα των εσοκομματικών εκλογών – είναι πως δε θα κάνει διακρίσεις ή θα «δώσει γραμμή» σε πρόσωπα. Όλοι «θα δώσουν τη μάχη του σταυρού». Κάτι που όπως μαθαίνουμε δυσαρέστησε μερικούς.

Το ΚΙΝΑΛ στις 8 Μαΐου εκλέγει τις τοπικές οργανώσεις, τους εκπροσώπους για το συνέδριό που θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 22 Μαΐου. Παράλληλα ξεκινάει το ψηφιακό κόμμα που όπως θεωρούν είναι το μέσο για να επανασυνδεθούν με την κοινωνία και να είναι σε συνεχή διάλογο μαζί της.

Στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη είναι «ένα ανοιχτό κόμμα, ένα Κίνημα λαού που θα συνδέεται οργανικά με τις αγωνίες και τις ελπίδες του προοδευτικού κόσμου».

Διαβάστε επίσης:

Τζέφρι Πάιατ: «Θα μου λείψει το ελληνικό καλοκαίρι» – Το νοσταλγικό tweet (Photo)

Ο Λοβέρδος, ο Σέρμπος και η Μπούτσα

Στο «Αυγό του Κόκορα» η «μικρή» τάση «προεδρικών»

Keywords
Τυχαία Θέματα