Κίνα: Έπεσε από πλοίο και περίμενε 38 ώρες στο νερό μέχρι να την διασώσουν

ΚΟΣΜΟΣ

Μια γυναίκα από την Σανγκάη, 32 χρονών που έπεσε στο νερό κατά την διάρκεια μια κρουαζιέρας μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας διασώθηκε μιάμιση μέρα μετά. Καθ’όλη την διάρκεια αυτής της αναμονής, πέρασε 38 ώρες κολυμπώντας και επιπλέοντας στην θάλασσα, αναφέρει η εφημερίδα China Daily.

H γυναίκα, της οποίας μόνο το επίθετο είναι γνωστό, Γουάνγκ, έφτασε σε σημείο μέχρι και να… κοιμηθεί μερικές ώρες καθώς επέπλεε στην θάλασσα, επιβεβαίωσαν οι γιατροί που της έκαναν τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους μετά την διάσωσή

της.

Η γυναίκα από την Σανγκάη ταξίδευε σε ένα πλοίο με τους γονείς της, που παρατήρησαν την απουσία της το βράδυ της Τετάρτης, 10 Αυγούστου, αφού τους είχε πει πως θα πήγαινε μια βόλτα μόνη στο κατάστρωμα.

Αφού η εξαφάνιση έγινε γνωστή, 100 εθελοντές άρχισαν να ψάχνουν στο πλοίο την γυναίκα, και καθώς δεν την βρήκαν, υπέθεσαν ότι έπεσε από το κατάστρωμα και την θεώρησαν νεκρή, δεδομένου του ύψους του καταστρώματος από την θάλασσα (20 μέτρα).

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε μετά από 2 μέρες όταν ο πατέρας δέχθηκε μια κλήση στην οποία του επιβεβαίωναν ότι η κόρη του είχε μόλις διασωθεί, κλήση στην οποία ο πατέρας ανταποκρίθηκε με δυσπιστία, σκεπτόμενος ότι κάποιος θέλει να τον εξαπατήσει.

«Μόνο όταν άκουσα την φωνή της κόρης μου πίστεψα ότι είναι ακόμη ζωντανή. Είναι ένα θαύμα», δήλωσε ο πατέρας στην εφημερίδα The Paper.

πλοίοΚίναδιασώσουν38 ώρεςνερόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα