Κιλκίς: Σύλληψη για ανδρόγυνο και μια ακόμη γυναίκα – Είχαν στην κατοχή τους μισό κιλό ηρωίνης

Δυο γυναίκες για τις οποίες υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν σκληρά ναρκωτικά συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς το μεσημέρι της Παρασκευής αφού τις εντόπισαν να κινούνται με το αυτοκίνητο της μιας σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Οι άνδρες της Δίωξης ακινητοποίησαν το όχημα και πέρασαν χειροπέδες στις δύο γυναίκες ηλικίας 41 και 55 χρόνων. Κατά την έρευνα που έκαναν

στο αυτοκίνητο, βρήκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 511 γραμμαρίων την οποία, όπως προέκυψε, είχαν παραλάβει λίγο νωρίτερα με εντολή του 52χρονου συζύγου της 41χρονης.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του ζευγαριού, όπου συνελήφθη ο 52χρονος και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 6,21 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 3.000 ευρώ. Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, όπως και δυο κινητά και 100 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δυο γυναικών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Καρδίτσα: 20χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε κατά τη διάρκεια τοπικού αγώνα

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της κηδείας (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στους 18 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στο Ντνίπρο – Η Βρετανία θα στείλει τεθωρακισμένα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιλκίς, Σύλληψη, – Είχαν,kilkis, syllipsi, – eichan