Κηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένος ο μαέστρος του – «Ήταν η αφορμή που έμαθα μπουζούκι» (video)

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου ο μαέστρος του, Μανώλης Καραντίνης, με τον οποίο συνεργάστηκαν επί 22 χρόνια…

Προσερχόμενος στο Α Νεκροταφείο για την κηδεία του «πρίγκιπα» του λαΐκού τραγουδιού ο γνωστός μουσικός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Είναι μεγάλη απώλεια, δεν θα ξαναπεράσει ποτέ τέτοιος τραγουδιστής και τέτοιος άνθρωπος. Για μένα θα ζει πάντα γιατί άφησε μεγάλο έργο στον πολιτισμό. Ήταν σαν πατέρας μου και μπορώ να πω και πιο πάνω κι από τον πατέρα μου» είπε συγκινημένος ο γνωστός

μουσικός.

«Τον ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια. Θα θυμάμαι περισσότερο τον σεβασμό και την αρχοντιά του γιατί ήταν αυτό που λέμε “άρχοντας” και τη μεγάλη του φωνή» πρόσθεσε ο Μανώλης Καραντίνης.

Ο γνωστός μαέστρος όταν ρωτήθηκε ποιο τραγούδι θα επέλεγε για να πει «αντίο» διάλεξε το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» ενώ η φωνή του έσπασε όταν είπε ότι συνεργάστηκαν με τον Τόλη Βοσκόπουλο για 22 ολόκληρα χρόνια.

«Όλες οι στιμές ήταν έντονες, μιλούσε πάντα με πολύ καλά λόγια για μένα και αυτό ήταν μεγάλη τιμή γιατί εγώ τον άκουγα από 6 χρονών και ήταν η αφορμή που έμαθα μπουζούκι… Ήταν ο πατέρας μου» κατέληξε ο Μανώλης Καραντίνης.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – «Τη σκότωσε δύο φορές – Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση» (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες αναρτήσεις στο Instagram μετά τον θρίαμβο (Photos)

Πάτρα: Τύχη «βουνό» για ιδιοκτήτρια ουζερί – Βρήκε μαργαριτάρι μέσα σε στρείδι (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηδεία Βοσκόπουλου, Συντετριμμένος, – Ήταν,kideia voskopoulou, syntetrimmenos, – itan