Κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ: Ποιοι «γαλαζοαίματοι» αποχωρούν σήμερα – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

«Φρούριο» θα είναι και σήμερα το κέντρο της Αθήνας καθώς αποχωρούν από την χώρα τα μέλη βασιλικών οικογενειών που παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛΑΣ, τα μέτρα που έχει λάβει για την προστασία των «υψηλών» προσκεκλημένων θα παραμένουν σε ισχύ μέχρι το μεσημέρι ενώ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο.

Το κέντρο της

Αθήνας θα φρουρείται από 1.000 αστυνομικούς, ενώ κατά τις αναχωρήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα γίνουν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο. 

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας τόσο έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όσο και εντός του χώρου, όπου τοποθετήθηκαν μηχανήματα X-RAY για να ελέγχονται όσοι μπαίνουν.

Χθες Δευτέρα, μετά την κηδεία και το δείπνο που οργάνωσε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αποχώρησαν σταδιακά πολλοί προσκεκλημένοι, όπως ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, με τη σύζυγο του, Λετίθια, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Γουλιέλμος – Αλέξανδρος, με τη βασίλισσα Μάξιμα, και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

Σήμερα, Τρίτη θα αναχωρήσουν: η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος και ο διάδοχος της Νορβηγίας πρίγκιπας Χάακον.

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Θρίλερ με τον απαγχονισμένο άνδρα που βρέθηκε χθες σε διαμέρισμα – Τι  εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη στην Αρτέμιδα για διάρρηξη αλλά αναζητούνταν για τον …μισό ποινικό κώδικα

Με αρνητικό τεστ η είσοδος ταξιδιωτών από την Κίνα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Ποιοι,kideia konstantinou glyxbourgk, poioi