Κέβιν Σόρμπο: Ο τηλεοπτικός «Ηρακλής» κατά των ανδρών του Χόλιγουντ «Υπάρχει κρίση αρρενωπότητας»(photos)

Έξαλλος ο Κέβιν Σόρμπο, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον μυθικό «Ηρακλή», χαρακτηρίζοντας του άνδρες του Χόλιγουντ «άχρηστους ηλίθιους» που έχουν «μπερδέψει την έννοια του ανδρισμού».

Ο 65χρονος ηθοποιός έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην άτυπη απομάκρυνσή του από το Χόλιγουντ εξαιτίας των συντηρητικών του απόψεων και πρόσφατα έγραψε ένα νέο αμφιλεγόμενο άρθρο για το Fox News, στο οποίο κατακεραύνωσε το «αφυπνισμένο Χόλιγουντ»..

Στόχευσε κυρίως τον Τιμοτέ Σαλαμέ και τον Μπίλι Πόρτερ, τους οποίους

έκρινε για την προτίμησή τους στα ανδρόγυνα σύνολα. Πιο συγκεκριμενα μίλησε για «κρίση αρρενωπότητας».

Στην επίθεσή του κατά του σύγχρονου άνδρα, επέμεινε επίσης πως οι φεμινίστριες έχουν «κερδίσει» καθώς οι άνδρες «ενδίδουν στις βασικές τους επιθυμίες» όπως το ποτό, τα ναρκωτικά, τα βιντεοπαιχνίδια και το πορνό.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε: «Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άντρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι».

Αναφερόμενος στο ανδρόγυνο λουκ των Πόρτερ και Σαλαμέ, ο ηθοποιός έγραψε: «Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Μπίλι Πόρτερ, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άντρας του GQ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε».

«Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης» έγραψε τέλος, ο «Ηρακλής» σε ένα ξέσπασμα κατά των αντρών του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης:

Ελεάννα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι» (Video)

Τέιλορ Σουίφτ: Πλήρωσε τον λογαριασμό όλων των πελατών εστιατορίου για να βγει ραντεβού με τον Τράβις Κελς (photo/video)

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Είχε προταθεί για ρόλο στην ταινία «The Dark Knight»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέβιν Σόρμπο, Ηρακλής, Χόλιγουντ Υπάρχει,kevin sorbo, iraklis, choligount yparchei