Κέβιν Κόστνερ και Μόργκαν Φρίμαν συνεργάζονται σε μίνι σειρά για τον αμερικανικό εμφύλιο

Ένα κατασκοπευτικό δράμα, σε μορφή μίνι σειράς, φέρνει ξανά σε συνεργασία τους Κέβιν Κόστνερ και Μόργκαν Φρίμαν, έχοντας στο επίκεντρο του τον αμερικανικό εμφύλιο.

«The Grey House» τιτλοφορείται η σειρά μόλις έξι επεισοδίων για την Paramount Global σε πρωτότυπο σενάριο των Γκρίφ και Ντάρελ Φέτι («The offer», «Texas rising») του υποψήφιου για Όσκαρ

Τζον Στάιλς («Lone star», «8 men out») σε σκηνοθεσία του επίσης υποψήφιου για Όσκαρ Ρόουλαντ Τζοφι («Κραυγές στη σιωπή», «Η αποστολή», «Texas rising»).

Κόστνερ και Φρίμαν θα συνεργαστούν ως παραγωγοί, μέσω των εταιρειών που έχουν καθένας, για να αφηγηθούν την ιστορία τριών γυναικών στις οποίες ο στρατηγός Γκράντ, του στρατού των Νοτίων, χρέωσε την ήττα των Νοτίων από τους Βόρειους, κατηγορώντας τις ότι βοήθησαν ώστε οι Βόρειοι να κερδίσουν τον Εμφύλιο.

Ο Κόστνερ επανέρχεται στην εποχή του Εμφύλιου έπειτα από το Οσκαρικό «Χορεύοντας με τους Λύκους» και το πιο πρόσφατο φιλμ γούεστερν «Horizon», το οποίο γυρίζει αυτή την περίοδο στην Γιούτα.

Η σειρά «The Grey House» εστιάζει σε τρείς αφανείς ηρωίδες που επηρέασαν τον ρού της νεώτερης αμερικανικής ιστορίας και την εξέλιξη του εμφύλιου υπερ των Βορείων.

Μία κυρία της καλής κοινωνίας του Ρίτσμοντ με την κόρη της και μια πρώην σκλάβα από την Αφρική, στήνουν το πρώτο -επιτυχημένο- κύκλωμα κατασκόπων που δρούσε «κάτω από τη μύτη» της Ανώτατης Διοίκησης της Συνομοσπονδίας. Εκθέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο για να βοηθήσουν τους Βόρειους να επικρατήσουν και να διατηρηθεί η αμερικανική δημοκρατία. Τα γυρίσματα της σειράς θα αρχίσουν την άνοιξη του 2023.

«“Το γκρίζο σπίτι” φωτίζει την άγνωστη –αληθινή– ιστορία τριών θαρραλέων ανθρώπων του αμερικανικού εμφύλιου που έτυχε να είναι γυναίκες. Έχω πάθος για την Ιστορία και πάντα με ικανοποιεί να μοιράζομαι συναρπαστικές ιστορίες για αφανείς ήρωες της Αμερικής. Χαίρομαι που ενώνω τις δυνάμεις μου με τους φίλους μου Λέσλι Γκρίφ και Μόργκαν Φρίμαν για την παραγωγή αυτής της επικής ιστορίας», δήλωσε ο Κέβιν Κόστνερ.

Διαβάστε επίσης:

Τα πρωινάδικα της ΕΡΤ θα μεταδίδονται μεσημέρι – Αλλαγή πλάνων για το «Δες και βρες»

Μανδραβέλης: «Αισχρή η στάση της ΝΔ στην εξεταστική για τις υποκλοπές» (video)

Νέα ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ – Τους… παράτησαν κι έφυγαν οι παρουσιαστές (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέβιν Κόστνερ, Μόργκαν Φρίμαν,kevin kostner, morgkan friman