Κέιτ Μίντλετον: Δεν είχε ενημερώσει ούτε τα πιο κοντινά της πρόσωπα για το χειρουργείο – Πώς θα πάρει εξιτήριο για να αποφύγει τον Τύπο

Ιδέα δεν είχαν ούτε οι πιο στενοί συνεργάτες της Κέιτ Μίντλετον για την επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με το περιοδικό People. Όλα αυτά την ώρα που το παλάτι του Κένσινγκτον έκανε λόγο, στη μία και μοναδική μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωσή του, για προγραμματισμένο χειρουργείο.

Σύμφωνα με το People, «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» με τη 42χρονη Κέιτ πριν από τη νοσηλεία της στις 16 Ιανουαρίου,

με πηγές να λένε ότι η είδηση ​​«προκάλεσε έκπληξη» σε οικογενειακούς φίλους καθώς και σε άτομα που «εργάζονται στενά» με τα βασιλικά άτομα.

Kate Middleton’s Surgery Came as a Surprise to Those Close to the Royal Family https://t.co/HaToe32pEE

People (@people) January 24, 2024

Η πριγκίπισσα εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στις 25 Δεκεμβρίου, όταν μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, πήραν τα τρία παιδιά τους και επισκέφθηκαν εκκλησία για τα Χριστούγεννα, όπως κάθε χρόνο, με σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, το περιοδικό ανέφερε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν μια χαρά ακόμα και στις 9 Ιανουαρίου όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της ιδιωτικά με την οικογένειά της στο Adelaide Cottage στο Γουίνδσορ της Αγγλίας.

Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η μελλοντική βασίλισσα είχε υποβληθεί αθόρυβα σε μια «επιτυχή» εγχείρηση και θα παρέμενε στην κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες «πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της».

Kate Middleton’s Surgery Came as a Surprise to Those Close to the Royal Family https://t.co/m18WrbbEPb pic.twitter.com/XgohqAhKxq

People (@people) January 24, 2024

Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε επίσης ότι η Μίντλετον «είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα», αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σεβόμενος το απόρρητό της.

«Είναι σε υπέροχα χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι», είπε μια πηγή κοντά στο βασιλικό σπίτι στο People, σημειώνοντας ότι οι γονείς της πριγκίπισσας, Μάικλ Μίντλετον και Κάρολ Μίντλετον, «θα είναι μια καθησυχαστική παρουσία όταν επιστρέψει πίσω στο Γουίνδσορ για να αναρρώσει».

Kate Middleton's Surgery 'Does Sound Serious' but 'She Will Bounce Back,' Says Source (Exclusive) https://t.co/5EyoPuHho6

— People (@people) January 24, 2024Πώς και πότε θα πάρει εξιτήριο

Η 42χρονη πριγκίπισσα λέγεται ότι «τα πάει καλά», αλλά δεν πρόκειται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα, ωστόσο τώρα το Παλάτι φαίνεται να εξετάζει  μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν το πότε και το πώς θα εξέλθει από το νοσοκομείο, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσει ούτε κατ’ ελάχιστον την “επίθεση” των media, τα οποία θα θέλουν έστω μία απόδειξη ότι όλα είναι καλά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στα βρετανικά media το τελευταίο 48ωρο, έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της ημερομηνίας κατά την οποία η Μίντλετον θα πάρει εξιτήριο. Πρακτικά δεν αλλάζει κάτι καθώς έτσι και αλλιώς είχε γίνει λόγος για μετεγχειρητική νοσηλεία 10-14 ημερών. Ωστόσο, για λόγους “ψυχολογίας” της κοινής γνώμης δεν αποκλείεται αυτό το εξιτήριο να δοθεί στις 10 ημέρες νοσηλείας, προκειμένου να μπει ένα φρένο στο όργιο φημών. 

Βέβαια, αυτό θα «φέρει» τους φωτορεπόρτερ κοντά στην ταλαιπωρημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας κάτι που έχει διευκρινιστεί ότι κανείς από το Παλάτι, πόσω μάλλον η ίδια, δεν επιθυμεί. Και ενώ δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αυτών των σεναρίων,  πηγές αναφέρουν ότι στην περίπτωση που το εξιτήριο δοθεί αθόρυβα, θα οργανωθεί επιχείρηση εξόδου κάτω από τη μύτη των media, ώστε η Μίντλετον να επιστρέψει στη βάση της με ασφάλεια και ησυχία. 

Διαβάστε επίσης:

Χούθι: Εκτόξευσαν τρεις πυραύλους εναντίον φορτηγού πλοίου, υπό σημαία των ΗΠΑ

Όρμπαν: «Ναι» της Ουγγαρίας στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, μετά και την τουρκική επικύρωση από την εθνοσυνέλευση

Νότια Κορέα: Σάλος με δώρο στην Πρώτη Κυρία – Πώς μία τσάντα έχει κάνει άνω-κάτω το κυβερνών κόμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα