Καβάλα: «Να βρεθεί αυτός που τη σκότωσε στο ξύλο»

Συνεχίζεται το θρίλερ της άγριας δολοφονίας της 68χρονης κτηνοτρόφου, στην Καβάλα.

Ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροψίας. Η άτυχη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι του δήμου Παγγαίου, είχε δεχτεί «πολλά και δυνατά χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματος», με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων και να σπάσουν τα πλευρά της.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ο αδελφός της 68χρονης

επισήμανε πως: «Πρέπει να βρεθεί αυτός που την σκότωσε στο ξύλο».

«Ήταν δυνατός ξυλοδαρμός και είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος δολοφόνησε την αδελφή μου. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και δεν θα πρέπει να προδικάζουμε καταστάσεις», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η 68χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα που δεν είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν.

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

Μιλώντας στο thesstoday.gr, o Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης ανέφερε: «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει.

Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου δηλώνουν τρομοκρατημένοι. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δηλώνει στο κάτοικος του χωριού.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Μηχανάκι παρέσυρε 32χρονη και την 3χρονη κόρη της

Πανσέληνος Ιουνίου: Ορατό απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας»

Πατήρ Αντώνιος: «Δεν υπήρχε δόλος για τα οικονομικά της Κιβωτού»

Keywords
Τυχαία Θέματα