Κάτια Νικολαΐδου: Βουβός θρήνος στην κηδεία της (Video/Photos)

Το τελευταίο αντίο στην Κάτια Νικολαΐδου λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, ενώ τραγικές φιγούρες είναι η μητέρα και ο αδερφός της ηθοποιού ο οποίος με ανάρτησή του γνωστοποίησε την επιθυμία αντί για στεφάνι να υπάρξει συνδρομή στον σύλλογο «Ελπίδα» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Γεννημένη στο Αιγάλεω το 1965, η Κάτια Νικολαΐδου εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε

τηλεοπτικό ρόλο το 1992 στη σειρά «Τμήμα Ηθών» ενώ ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία», ενώ μετείχε και στην επόμενη ταινία του «Η Λίζα και όλοι» Ακολούθησαν ρόλοι σε σειρές όπως το «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και το «Θα σε δω στο πλοίο».

Από το 2005 μέχρι το 2007, η ηθοποιός συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε 15 επεισόδια της σειράς «10η εντολή», όπως επίσης, στη σειρά «Μια στιγμή δυο ζωές» και στη «Σε φόντο κόκκινο» μαζί με τον Γιάννη Βόγλη.

Τα τελευταία χρόνια απείχε με δική της επιλογή, καθώς όπως είχε πει η ίδια ένιωθε κόπωση. «Κουράστηκα! Ζω το μισό χρόνο στο Βέλγιο και τον μισό στην Ελλάδα. Είναι μια καινούργια εμπειρία» είχε δηλώσει.

Η γενναία μάχη με τον καρκίνο

Η Κάτια Νικολαΐδου έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο εδώ και μια δεκαετία σχεδόν. Το τελευταίο διάστημα, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.

«Είναι βλακεία να μην λέμε τη λέξη ”καρκίνος”. Όπως και ότι όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι φοβερό, δεν θα συμβεί σ’ μένα αλλά στο διπλανό μου. Όταν συμβαίνει κι έρχεσαι κοντά στο θάνατο, είναι κάτι το μαγικό. Δεν περιλαμβάνει μόνο το ωραίο η λέξη ”μαγικό” αλλά και το εξωπραγματικό. Συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό που συμβαίνει τώρα αύριο μπορεί να μην υπάρχει» είχε δηλώσει το 2013, ενώ δυο χρόνια αργότερα είχε πει:

«Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό! Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα και το είπα. Κυκλοφορούσα φαλακρή!»

«Πήγαινα κανονικά στα γυρίσματα, καραφλή και έβαζα την περουκίτσα μου. Κάναμε γυρίσματα στη Σαντορίνη και κυκλοφορούσα βαμμένη με την περούκα» είχε αναφέρει σε άλλη μια συνέντευξη, ενώ στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram είχε πει ότι 2022 ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Nikolaidou (@katianikolaidou_official)

Διαβάστε επίσης:

Κηφισιά: Έκρηξη σε σπίτι επιχειρηματία – Πριν έξι μήνες έμεν εκεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ευρυτανία: Κριάρι τραυμάτισε 93χρονη πυρόπληκτη

Στον ανακριτή η Βατίδου – «Είναι αλήτης και ανυπομονώ να τον συναντήσω» λέει για τον μοτοσικλετιστή ο Κούγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάτια Νικολαΐδου, Βουβός, Photos,katia nikolaΐdou, vouvos, Photos