Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: «Σπάστε τους μηχανισμούς που κρατούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη χώρα πίσω » (Video)

Με τη φράση «σπάσε τους μηχανισμούς που κρατάνε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη χώρα πίσω» απευθύνθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κοινό που εμφανίστηκε για να ακούσει την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, όπου φωτογραφήθηκε με

πολίτες, ενώ είχε στο πλευρό του δύο βουλευτές, τη Δώρα Αυγέρη (Β’ Θεσσαλονίκης) και τη Θοδώρα Τζάκρη (Πέλλας). Από την πλευρά της Δώρα Αυγέρη μίλησε με θερμά λόγια για το πρόσωπό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι προλογίζω τον επόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αν πας να πεις αλήθειες, τιμωρείσαι»

«Είμαι εδώ γιατί είστε εσείς» είπε, ξεκινώντας την ομιλία του, ο κ. Κασσελάκης. Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε ξανά στο ζήτημα του στρατού, κάνοντας λόγο για «κοινωνική θητεία και όχι την υποχρεωτική με τον τρόπο που γίνεται τώρα», ενώ απάντησε στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστικών, που τον κατηγόρησαν για «άγνοια και έλλειψη ενσυναίσθησης περί της λειτουργίας των Δημοκρατικών Θεσμών». «Αν πας να πεις αλήθειες, τιμωρείσαι», είπε χαρακτηριστικά.

«Να χτίσουμε μια πατριωτική, σύγχρονη και κυβερνώσα Αριστερά»

Και συνέχισε: «Το ελληνικό όνειρο δεν είναι αντιγραφή του αμερικανικού. Η Αριστερά πάλεψε για όλον τον λαό και αγωνίστηκε. Στο όνομα όλων αυτών πρέπει να χτίσουμε μια πατριωτική, σύγχρονη και κυβερνώσα Αριστερά» είπε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα.

«Προσπάθησα να βοηθήσω τον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά μπήκα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας γιατί ήθελα να βοηθήσω τον τόπο μου. Μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία ο Αλέξης Τσίπρας. Ταξίδεψα μαζί του στα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Metron Analysis για ΣΥΡΙΖΑ: Προβάδισμα στον Κασσελάκη με 8 μονάδες δίνουν όσοι λένε πως θα ψηφίσουν – Ντέρμπι με Αχτσιόγλου στον β’ γύρο

Βουλή: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά του εργασιακού νομοσχεδίου

Μπελέρης: Σε τακτική δικάσιμο παραπέμπεται οριστικά η υπόθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Θεσσαλονίκη, Σπάστε, ΣΥΡΙΖΑ, Video,kasselakis, thessaloniki, spaste, syriza, Video