Κασσελάκης από Πάτρα: Ο προοδευτικός κόσμος της χώρας έχει μια ευκαιρία την Κυριακή να επιλέξει «καθαρά χέρια» – Επίσκεψη στο μνημείο Τεμπονέρα

Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων, Βασίλη Αϊβαλή, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος προς τον Βασίλη Αϊβαλή, ανέφερε ότι «υπάρχει άλλη λύση, καλύτερη, η προοδευτική

λύση», ενώ από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι «αυτό ουσιαστικά καταφέραμε, συνθέτοντας όλους τους πολιτικούς προοδευτικούς φορείς στην Πάτρα και προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη».

Μάλιστα, ο κ. Αϊβαλής έκανε δώρο στον Στέφανο Κασσελάκη το σύμβολο της παράταξής του «Πάτρα Σπουδαία και πάλι» όπως επίσης και μια κονκάρδα με το σύμβολο της παράταξης, το οποίο και έβαλε στο μπλουζάκι του ο κ. Κασσελάκης. Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Κώστα Καρπέτα και τον Βασίλη Αϊβαλή συνέχισαν τη συζήτησή τους σε καφετέρια, ενώ μαζί τους ήταν και η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου.

Ο πρώτος σταθμός του Στέφανου Κασσελάκη στην Πάτρα, ήταν το μνημείο Νίκου Τεμπονέρα, όπου κατέθεσε λουλούδια.

Περιοδεία στην Πάτρα.
Πρώτη στάση, επιβεβλημένη.
Ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον Νίκο Τεμπονέρα. pic.twitter.com/u0knUsB24f

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 6, 2023

Ο ίδιος είχε σύντομες συνομιλίες με τον κόσμο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος του περιέγραψε το ιστορικό της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνέχεια, επισκέφτηκε και το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, στην πλατεία Γεωργίου, μαζί με τον οποίο περπάτησαν στο κέντρο της Πάτρας.

«Έχουν αμελήσει τον τόπο, έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου» δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Καρπέτα και πρόσθεσε ότι «το είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκατ. ευρώ τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον “Ιανό” και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει ιδέα πού έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις».

«Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει “καθαρά χέρια”, ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην κοινωνία μέσα και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον. Ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν τη στήριξη του προοδευτικού κόσμου. Η χώρας μας μπορεί καλύτερα από αυτό που ζει αυτή τη στιγμή» σημείωσε ο Στ. Κασσελάκης.

Ο Κώστας Καρπέτας καλωσόρισε από την πλευρά του τον Στ. Κασσελάκη σημειώνοντας πως την Κυριακή επιστρέφει στην Περιφέρεια η κοινωνία των πολιτών και η κοινωνία των πολλών.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στην Κόρινθο όπου συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Μανώλη Μάκαρη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

«Αλλάξαμε το παιχνίδι πάμε να το κερδίσουμε τώρα» είναι το μήνυμα Κασσελάκη από την Κόρινθο όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των σημερινών περιοδειών του εν όψει του πρώτου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή.

Ειδικότερα, στην Κόρινθο επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Μάκαρη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κορινθίας και τον βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό.

“Η Πελοπόννησος έχει μία καλύτερη λύση, η λύση αυτή λέγεται Μανώλης Μάκαρης. Την Κυριακή είναι ένα τεστ για την κοινή λογική και την ανθρωπιά, απέναντι στην αλαζονεία”, δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολούθησε περιοδεία στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες που τον πλησίασαν εκφράζοντας τη στήριξή τους.

Μεταξύ άλλων πολίτης τον προτρέπει να συνεχίσει στα βήματα του Αλέξη Τσίπρα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «Δεν έχω έρθει από το πουθενά, έχω έρθει από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που με έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας».

Άλλος πολίτης, του έδωσε συγχαρητήρια για το γεγονός ότι «άλλαξε το παιχνίδι» με τον Στέφανο Κασσελάκη να συμπληρώνει «αλλάξαμε το παιχνίδι, τώρα πάμε να το κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης: Πώς θα κάνει σαρωτικές αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων – Με ψηφιακή πλατφόρμα και ΑΣΕΠ οι επιλογές

Aυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς βάζουμε, πού ψηφίζουμε, πώς και πόσοι εκλέγονται – Αναλυτικός οδηγός (Video)

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Αράπογλου: «Πολλά ντέρμπι στις περιφέρειες – Αθήνα, Πειραιάς μπορεί να γλιτώσουν τον β’ γύρο» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα