Κασσελάκης: Απαντά στην άποψη ότι κάνει για αρχηγός της ΝΔ – Προπαγάνδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι των αχρήστων

Με νέο βίντεο που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά «αδιαμεσολάβητα» όπως λέει, στις επικρίσεις που δέχεται από τα ΜΜΕ.

Απ’ ό,τι φαίνεται θα απαντάει ξεχωριστά σε κάθε επιχείρημα σε βάρος του – «έχω μαζέψει, ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό» δηλώνει.

Σε αυτό το βίντεο απαντά στην άποψη που υιοθετούν κάποιοι ότι «κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ», απαντώντας ότι πρόκειται για προπαγάνδα των «άριστων».

«Σας

έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα…» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ» Θέλω να απαντάω σε εσάς.

ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΑ.

Διότι τα ΜΜΕ έχουν δικές τους οφειλές, τη δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου.

Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας.

Ξεκινάω λοιπόν:

«Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ

Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα…

Το ξεκαθαρίζω: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω «έτοιμο μαγαζί». Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: Κάηκε ξανά η χωρά μας γιατί κανείς ποτέ δεν τιμωρήθηκε για όλες τις προηγούμενες φορές

Παφίλης για φωτιές: Για άλλη μια φορά… στο ίδιο έγκλημα θεατές – H κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο ούτε πρόληψης ούτε αντιμετώπισης

Τσακαλώτος: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος ανάμεσα σε ίσους»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Απαντά, ΝΔ – Προπαγάνδα, ΣΥΡΙΖΑ,kasselakis, apanta, nd – propaganda, syriza