Καρέ καρέ οι τραγικές στιγμές της βύθισης ενός σκάφους με 51 ανθρώπους επάνω (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Αν και έπλεε σε ήρεμα νερά το μικρό σκάφος με τους 51 επιβάτες ανατράπηκε και άρχισε να βυθίζεται. Σώθηκαν οι 501 και αγνοείται ένας.

Το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στο Μπαλί και την Τζάβα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπήρχε αέρας, δεν υπήρχαν κύματα και φουρτούνα και όμως το μεγάλο σκάφος πήρε κλίση, αναποδογύρισε και άρχισε να βυθίζεται.

Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για τουρίστες, αφού το Μπαλί είναι δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός, αλλά τελικά όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, μάλλον πρόκειται για μέλη δυτικής διπλωματικής

αποστολής.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν άλλα σκάφη που πραγματοποιούσαν μίνι κρουαζιέρες, τα οποία έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν τους ναυαγούς. Εικάζεται ότι ένα άτομο δεν τα κατάφερε αλλά πολλοί πιστεύουν πως ίσως να εγκλωβίστηκαν και άλλοι άνθρωποι μέσα.

Πάντως στην περιοχή έχουν συμβεί αρκετά ναυάγια, αφού τα σκάφη που μεταφέρουν τους τουρίστες από το Μπαλί στη Τζάβα, μια μικρή απόσταση, είναι κακοσυντηρημένα. Οι ειδικοί εικάζουν πως το σκάφος είχε κάποια διαρροή στα ύφαλα του, «έμπασε» νερά και αναποδογύρισε.

ναυάγιοφέρι-μποτΜπαλίναυαγοίHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα