Κάποιος να... μαζέψει τον Μπογδάνο: Στοχοποίησε γιατρό της ΟΕΝΓΕ και ανταποκρίτρια δημοσιογράφο

Πολιτική

 

Ο Κ. Μπογδάνος θυμίζει πλέον με όλα αυτά που δηλώνει και πράττει,ένα κακομαθιημένο παιδί που στο σχολείο του, όταν κάποιος συμμαθητής του του "τη λέεί" είτε τον απειλεί είτε πάει τρέχοντας στη διεύθυνση για να τον καρφώσει! 

Πώς αλλιώς να παρομοιάσεις τέτοιες συμπεριφορές από εκλεγμένο στο κοινοβούλιο, όταν κάθε λίγο και λιγάκι αναρτά διαδικτυακές απειλές ή στέλνει την ΕΛΑΣ να κάνει συλλήψεις όσων δε συμφωνούν

στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με τα έργα και τις πράξεις του ; 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, πριν στεγνώσει το μελάνι της στοχοποίησής της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου που δημοσιοποίησε τα βίντεο της απροκάλυπτης αστυνομικής βίας στους διαδηλωτές υπέρ των προσφύγων στην πλατεία Βικτωρίας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Κι αμέσως μετά εξαπέλυσε νέες βολές κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά, αλλά και του γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ και δημοτικού συμβούλου Περιστερίου νευροχειρούργου Πάνου Παπανικολάου.

Η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, ανταποκρίτρια στο Παρίσι,  έγραψε πως η επίθεση στον Νίκο Μπογιόπουλο και την Ελευθερία Κουμάντου, ειναι άλλη μια φασιστική επίθεση φίμωσης των δημοσιογράφων. Ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να ρωτήσει αν η “φασιστική επίθεση φίμωσης” αναφέρεται στις δικές του πρακτικές:

Η επίθεση στον Νίκο Μπογιόπουλο και την Ελευθερία Κουμάντου, ειναι άλλη μια φασιστική επίθεση φίμωσης των δημοσιογράφων και προσπάθεια κατάργησης της δημοσιογραφίας, που τα τελευταία χρόνια εκτός απο την κρίση, πλήττεται απο τυχοδιώκτες που αυτοπροσδιορίζονται και δημοσιογράφοι

— Maria Denaxa (@mdenaxa) July 19, 2020

Δεν ξέρω, αλλά έχω αποφασίσει ότι το φασίστας δεν είναι πολιτική κριτική αλλά συκοφαντία και στοχοποίηση και το αντιμετωπίζω αναλόγως.

Περιμένω λοιπόν.

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) July 19, 2020

Ο Κ. Μπογδάνος απείλησε ευθέως και τον γιατρό Π. Παπανικολάου, κάνοντας ανάρτηση απάντηση στο Twitter, στην οποία αναφέρει «πως και οι δικές σου συκοφαντίες έχουν πάρει τη σειρά τους. Και ξέρεις καλύτερα ποιος γελάει τελευταίος…».

Για να κάνει πιο συγκεκριμένη την απειλή του λίγο αργότερα διευκρίνισε πως πρόκειται για αγωγή: «Δεν είναι για μήνυση γιατρέ. Στις αγωγές υπάγεσαι. Θα σου έρθει στο νοσοκομείο από Σεπτέμβρη»!

Κύριε @chrisochoidis αν μου κάνει και εμένα μήνυση ο κ. @bogdanosk για να σας διευκολύνω δηλώνω πως τις επόμενες ημέρες 11πμ - 7μμ θα βρίσκομαι στην Σούδα του Πλακιά πρώτο αρμυρίκι αριστερά μόλις κατεβαίνουμε την πέρα σκάλα. pic.twitter.com/kxAWEQxuZQ

— P.G. Papanikolaou (@PGPapanikolaou) July 19, 2020

Δεν είσαι για μήνυση γιατρέ. Στις αγωγές υπάγεσαι. Θα σού´ρθει κανονικά στο νοσοκομείο από Σεπτέμβρη. Καλές διακοπές.

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) July 19, 2020

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που αγκαλιάζεται δημόσια με τον υπόδικο και πρώην στέλεχος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρη, μετά και την κάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, έχει περάσει σε ένα κρεσέντο θρασύδειλης επίθεσης, απειλώντας δημοσιογράφους και συνδικαλιστές. Αλλά μήπως πρέπει να το δούνε πιο σοβαρά στη ΝΔ προτού γυρίσει μπούμερανγκ για την ίδια την κυβέρνηση; 

Κωνσταντίνος ΜπογδάνοςΠάνος ΠαπανικολάουΜαρία ΔεναξάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάποιος, Μπογδάνο, Στοχοποίησε, ΟΕΝΓΕ,kapoios, bogdano, stochopoiise, oenge