Καμμένος: Από τα εξοπλιστικά τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ισοδύναμα μέτρα που ψάχνει η κυβέρνηση προκειμένου να μην ισχύσει το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων θα βρεθούν από τους κωδικούς των εξοπλιστικών προγραμμάτων διαβεβαίωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το πολυνομοσχέδιο.

«Τα χρήματα θα εξασφαλιστούν στο σύνολό τους από τα εξοπλιστικά προγράμματα και τον κωδικό 6.900» είπε ο Πάνος Καμμένος,

εξηγώντας ότι θα παραχωρηθούν γύρω στα 27,3 εκατ. ευρώ για τους ένστολους από τον κωδικό των εξοπλιστικών προγραμμάτων που δεν θα συνεχιστούν. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στον πρωθυπουργό για την προσωπική του παρέμβαση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την προσπάθεια εξεύρεσης ισοδύναμων.

Σχετικά με το πολυνομοσχέδιο ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι «τα μέτρα που επιβάλλονται έχουν βαριά φορολογία, όμως είναι το τελευταίο νομοσχέδιο, είναι μέτρα ασφαλιστικής βαλβίδας στην περίπτωση που δεν εφαρμοστεί η συμφωνία», όπως είπε.

«Αξιολόγηση θα γίνει» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε λέγοντας πως «η προηγούμενη κυβέρνηση δεν το κατάφερε. Σήμερα στην Ευρώπη ακόμα και όσοι πολέμησαν το θέμα χρέους αποδέχονται ότι αποτελεί μέρος της ατζέντας». Συμπλήρωσε μάλιστα ο υπουργός Άμυνας ότι αυτό το γεγονός αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πρέπει να αναγνωριστεί.

Πετάγοντας «καρφιά» προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως θα ήταν χρησιμότερο «αντί να αναφερόμαστε στη Νότιο Αμερική και Βενεζουέλα, νοτιότερα υπάρχει μια χώρα που λέγεται Παναμάς. Από τα χαρτιά του Παναμά προκύπτουν στοιχεία ότι κάποιοι συμπολίτες μας επί πολλά χρόνια -όπως και από τη λίστα Λαγκάρντ και τη Siemens, αντί να πληρώνουν φόρους έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό και δεν τιμωρήθηκε κανείς. Εκτός από αυτή την κυβέρνηση που τιμωρεί. Πρέπει να στείλουμε δικαστές στον Παναμά», συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος.

Καμμένοςειδικά μισθολόγιαSiemensPanama PapersHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα