Καλάθι του νοικοκυριού: Nέες λίστες από σήμερα για τα σούπερ μάρκετ

Το «καλάθι του νοικοκυριού» μπαίνει σήμερα στην 9η εβδομάδα εφαρμογής του και έως τις 4 Ιανουαρίου 2023, λόγω των γιορτών, θα είναι εμπλουτισμένο με γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι ή βασιλόπιτα και σοκολάτα.

Οι νέες ανανεωμένες λίστες που έδωσα στη δημοσιότητα οι αλυσίδες των σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στο μέτρο αφορούν την εβδομάδα από 28/12/2022 έως τις

3/1/2023.

Υπενθυμίζεται ότι στο εορταστικό καλάθι δεν συμπεριλαμβάνονται τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πρόσφατα μιλώντας με δημοσιογράφους ότι δεν έχει τελειώσει η συζήτηση με τους κλάδους που θα δημιουργήσουν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού».

Τέλος, σημειώνεται ότι τo «καλάθι του Άι Βασίλη» θα συνεχίσει να εφαρμόζεται έως και τις 11 Ιανουαρίου 2023 στα καταστήματα παιχνιδιών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι παραδοσιακά ο Άγιος Βασίλης… έρχεται το βράδυ της Πρωτοχρονιας και αφήνει τα δώρα του στη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, δίπλα στη φάτνη.

Διαβάστε επίσης

Μέχρι αύριο η πλατφόρμα για την «επιταγή ακρίβειας» 250 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους

Σε μπελάδες βάζει η Tesla τον Έλον Μασκ: Το χειρότερο πτωτικό σερί στην 4ετία για τη μετοχή

Προϋπολογισμός: Αυξημένα έσοδα 478 εκατ. στο 11μηνο

Keywords
Τυχαία Θέματα