Κακοκαιρία Ντάνιελ: «Βροχή» τα μηνύματα από το 112 για εκκένωση 36 περιοχών σε Θεσσαλία

Με …βροχή μηνυμάτων το 112 καλεί τους κατοίκους 36 περιοχών σε Θεσσαλία να βρίσκονται σε ετοιμότητα για εκκένωση.

Προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου από το 112 στους κατοίκους που βρίσκονται στις περιοχές Ριζόμυλος, Στεφανοβίκειο, Αρμένιο, Σωτήριο, Κόκκινες, Νίκη, Μέλισσα, Αχίλειο, Λοφίσκος, Καλαμάκι να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

#Λάρισα #Μαγνησία

Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Ριζόμυλος

#Στεφανοβίκειο #Αρμένιο #Σωτήριο #Κόκκινες #Νίκη #Αχίλειο #Λοφίσκος #Καλαμάκι #Μελισσά παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

112 Greece (@112Greece) September 9, 2023

Νωρίτερα, οι κάτοικοι των Κάτω Ραψάνη, Ιτέα, Τέμπη, Βόννη, Μακρυχώρι και Ευαγγελισμού προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να απομακρυνθούν λόγω πλημμυρικών φαινομένων.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

#Λάρισα

Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Κάτω_Ραψάνη #Τέμπη #Ιτέα #Γόννοι #Μακρυχώρι #Ευαγγελισμός παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/xLEk1HAGXy@pyrosvestiki…

112 Greece (@112Greece) September 9, 2023Ακολούθησε και άλλο μήνυμα από το 112 για τις περιοχές Μεσάγκαλα και Στόμιο, αλλά και σε Αναγέννηση, Μέλια, Μόδεστο, Πρόδρομο, Γλαύκη, Πλατύκαμπο, Ελευθέριο, Δήμητρα, Νεοχώρι, Νάματα, Καστρί, Κάτω Αμυγδαλή, Αλεξανδρινή, Παλαιόπυργο, Ομόλιο, Λουτρό, Κουλούρα.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

#Λάρισα

Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Αλεξανδρινή #Παλαιόπυργος #Μεσάγκαλα #Ομόλιο #Στόμιο #Καστρί_Λουτρό #Κουλούρα παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/xLEk1HAGXy…

112 Greece (@112Greece) September 9, 2023Μήνυμα για εκκένωση στο χωριό Ομορφοχώρι, στο Κιλελέρ

Μήνυμα εκκένωσης από το 112 εστάλη πριν λίγο στους κατοίκους του Ομορφοχωρίου του Κιλελέρ, με εντολή να κατευθυνθούν προς τον Πλατύκαμπο Λάρισας λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

Την ίδια ώρα, ενισχύονται τα φράγματα στις όχθες του Πηνειού, η στάθμη του οποίου πέφτει.

Στις συνοικίες Ιπποκράτης, Γιάννουλη και Εργατικές Κατοικίες η επιχείρηση μεταφοράς των κατοίκων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αφού εγκαταλείπουν το σπίτι τους ακόμα και αυτοί που αρχικά δεν ήθελαν να φύγουν. Μάλιστα, για την πρώτη ο δήμαρχος Λαρισαίων έκανε έκκληση εκκένωσης.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Χαραμάδα ελπίδας από τον δήμαρχο Λαρισαίων – «Πέφτει η στάθμη του Πηνειού αλλά ο κίνδυνος δεν πέρασε»

Ραφήνα: Με ανέμους 8 μποφόρ η ρυμούλκηση του Fast Ferries Andros – Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για 734 επιβάτες

Τρίκαλα: Φίδι δάγκωσε ηλικιωμένη – Σε εξέλιξη η αερομεταφορά της

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Ντάνιελ, Βροχή, 112, Θεσσαλία, Μαγνησία,kakokairia ntaniel, vrochi, 112, thessalia, magnisia