Κακοκαιρία Daniel: Το εντυπωσιακό σύννεφο καταιγίδας που απλώθηκε πάνω από την Αττική το βράδυ της Τετάρτης

Εντυπωσιακή, σπάνια αλλά και παράλληλα ιδιαίτερα τρομακτική είναι η εικόνα που κατέγραψε κάμερα το βράδυ της Τετάρτης (7/9), την ώρα που το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας Daniel χτυπούσε την Αττική.

Στην φωτογραφία φαίνεται το σύννεφο που έφερε μια από τις μεγαλύτερες καταιγίδες των τελευταίων ετών στην πρωτεύουσα, να έχει καλύψει το μεγαλύτερο τμήμα του λεκανοπεδίου. Το βράδυ της Τετάρτης οι κεραυνοί ακούγονταν σε όλο το λεκανοπέδιο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» την πρωτεύουσα για δεύτερη φορά

αφού το μεσημέρι η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στους δρόμους, οι οποίοι πλημμύρισαν ενώ κινδύνευσαν και ανθρώπινες ζωές.

Αντίστοιχα, διακοπές ρεύματος και αυξομειώσεις στην τάση σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, σε Παγκράτι, Καλλιθέα, Άνω Πετράλωνα, Μαρούσι και τμήμα του Ψυχικού.

Ίδιο είναι το σκηνικό του καιρού στην Αττική και το πρωί της Πέμπτης (7/9) καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ισχυρή βροχόπτωση με μεγάλη συχνότητα κεραυνών από τις 07:30 το πρωί και στην Αττική.

Η Αττική πλήττεται για τέταρτη φορά μέσα σε ένα 24ωρο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η Αττική θα δεχόταν το πρωί της Πέμπτης βροχές και κατά τόπους καταιγίδες.

Διαβάστε επίσης:

Daniel: Άντεξαν τα αναχώματα του Σπερχειού – Παραμένουν εκατοντάδες οι εγκλωβισμένοι

Κακοκαιρία «Daniel»: Τραγική κατάσταση σε Θεσσαλία και Μαγνησία, προβλήματα στην Αττική – Νέο κύμα σήμερα με ισχυρές καταιγίδες (videos)

Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση από τη Νομή Τρικάλων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel, Αττική, Τετάρτης,kakokairia Daniel, attiki, tetartis