Κακοκαιρία Daniel: Πάνω από 400 εγκλωβισμένοι σε ταράτσες, χωρίς νερό και φαγητό – Άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων

Εφιαλτικές ώρες περνούν περισσότεροι από 400 άνθρωποι στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, καθώς παραμένουν επί ώρες εγκλωβισμένοι σε ταράτσες, αναμένοντας τα σωστικά συνεργεία να τους απομακρύνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες πηγές, πρόκειται για κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί περισσότερο (Μεταμόρφωση, Ριζοβούνι, Αγία Τριάδα και άλλες), καθώς και ορισμένες συνοικίες εντός του Παλαμά, οι οποίοι μπορεί να είναι στην κατάσταση αυτή ακόμα και από τις πρώτες νυχτερινές ώρες. Μόνο στην Μεταμόρφωση είναι 70 άτομα αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο, πίνοντας

πλέον μόνο… αναψυκτικά, που είχαν απομείνει στα ψυγεία του κοινοτικού γραφείου!

Παραμένουν δε χωρίς φαγητό, ακόμα και νερό σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ η επικοινωνία τους με τις Αρχές γίνεται με δυσκολία λόγω και της προβληματικής ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Την ίδια ώρα, ο πραγματικός αριθμός των αγνοουμένων σε αυτή την περιοχή παραμένει άγνωστος. Και είναι αμφίβολο εάν και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει πραγματική εικόνα για το θέμα αυτό. Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας ανέφερε έξι αγνοούμενους στο χωριό Αγία Τριάδα, αλλά οι πληροφορίες λένε και για άλλους ανθρώπους που αναζητούνται, καθώς δεν έχουν δώσει σημεία ζωής για πολλές χώρες.

Στη Μεταμόρφωση, οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι, μιλούν για δύο αγνοούμενους (μία μητέρα με το γιο της), στο Ριζοβούνι για τρεις οικογένειες, στον Παλαμά για τουλάχιστον τρεις.

Διαβάστε επίσης:

Εφιαλτικές εικόνες από Παλαμά: 90χρονη περιμένει για ώρες πάνω σε ένα τραπέζι τη σωτηρία της (Photos – Videos)

Κακοκαιρία Daniel: 100 εγκλωβισμένοι σε σπίτια στα Mεγάλα Καλύβια Τρικάλων (Photos – Video)

Έγκλημα στο Blue Horizon: Επειδή ήταν «κανένας» και όχι κάποιος επώνυμος – Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της εταιρείας

Keywords
Τυχαία Θέματα