Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: Ήχησε το 112 – «Απομακρυνθείτε από υπόγεια και ισόγεια κτιρίων» – Σε μερική εκκένωση το Μουζάκι και ο οικισμός Γ. Καραϊσκάκη

Μήνυμα από το 112 εστάλη και στην Καρδίτσα καθώς η κακοκαιρία Daniel βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι κάτοικοι πρέπει να απομακρυνθούν από υπόγεια και ισόγεια. Νωρίτερα με έκτακτη ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασίας ξεκίνησε και η εκκένωση δύο περιοχών.

Η ειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας καλεί τους κατοίκους της πόλης να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους λόγω πλημμυρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα του 112 αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην πόλη της Καρδίτσας απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών

φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Αν βρίσκεστε στην πόλη της #Καρδίτσας απομακρυνθείτε από υπόγειους & ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή

Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/mbLpAekqgN@pyrosvestiki @hellenicpolice

— 112 Greece (@112Greece) September 6, 2023Σε εξέλιξη οι εκκενώσεις

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 και στο Μουζάκι για μερική εκκένωση του οικισμού. Το μήνυμα στάλθηκε στις 8 μ.μ. το βράδυ της Τετάρτης (6/9) στα τηλέφωνα των πολιτών που βρίσκονται στην περιοχή του Μουζακίου και ευρύτερα.

Στο μήνυμα μεταφέρεται η ενημέρωση ότι αν βρίσκεστε στο οικισμό Γ. Καραϊσκάκη και στην περιφερειακή Μουζακίου – Άρτας κατευθεινθείτε προς το κέντρο του Μουζακίου λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Κίνδυνος να σπάσει το ανάχωμα του Πάμισου

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σε εξέλιξη η εκκένωση τμήματος της πόλης του Μουζακίου και του οικισμού Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη καθώς υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το ανάχωμα του Πάμισου και να κινδυνεύσουν ζωές.

Το πρόβλημα, όπως δήλωσε στο KarditsaLive.Net ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, εντοπίζεται στην πλευρά πάνω από το δημαρχείο όπως κινείται κανείς προς Αργιθέα και προκειμένου να κινδυνεύσουν ζωές, αποφασίσθηκε η εκκένωση του συγκεκριμένου τμήματος.

Οι κάτοικοι, κατέληξε, συγκεντρώνονται στην μαθητική εστία και πρόσθεσε πως η συνεχιζόμενη βροχόπτωση προμηνύει μία πολλή δύσκολη νύχτα.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Ακυρώσεις και μεγάλες καθυστερήσεις πτήσεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Καιρός- «Καμπανάκι» Κολυδά: Έρχεται δεύτερο κύμα ισχυρής κακοκαιρίας – Ποιες περιοχές θα πλήξει

Μαγνησία και Λάρισα «βούλιαξαν» στη λάσπη από την κακοκαιρία Daniel: Απόκοσμες εικόνες και συγκλονιστικά βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα, Ήχησε, 112 – Απομακρυνθείτε, Μουζάκι, Καραϊσκάκη,kakokairia Daniel – karditsa, ichise, 112 – apomakryntheite, mouzaki, karaiskaki