Κακλαμάνης υπέρ ΕΣΥ, «καρφί» σε... συντρόφους του : «Τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια ελπίζω να μην ξαναπιάσουν την πένα τους»

Πολιτική

 

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, σχολίασε στη διάρκεια της εκπομπής της ΕΡΤ1 "Δέκα" τα όσα λέγονταν για το Σύστημα Υγείας και είπε χαρακτηριστικά:

"Όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα "παπαγαλάκια" που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό Σύστημα Υγείας , με τα

προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους , δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα".

Ο κ. Κακλάμανης δεν διευκρίνησε βέβαια σε ποιους αναφέρεται. Ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να μην μπούμε στον πειρασμό να θυμίσουμε για παράδειγμα το γνωστό ηχητικό εκπομπής του ΣΚΑΪ όπου συμμετείχαν ο Αρ. Πορτοσάλτε, δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ο Κ. Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ σήμερα, όπου είχαν πει:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι καλές ιδέες (του Μητσοτάκη) στα έξυπνα κράτη δεν έχουν από πίσω μια ιδεολογία να σέρνεται.

Ακροατής: «Έχετε δει το Κρατικό Νίκαιας;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ναι, να σου πω, να σου πω. Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα .

Άρης Πορτοσάλτε: Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ναι, να γκρεμιστεί. Μπορεί να συζητηθεί αυτό; Μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχεις τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό και λέει αυτά που λέει, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση...

 

Νικήτας ΚακλαμάνηςΚωνστανίνος Μπογδάνοςδημόσια νοσοκομείαΕΣΥΚορωνοϊόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακλαμάνης, ΕΣΥ,kaklamanis, esy