Καιρός: Παραμένει η αστάθεια με βροχές και καταιγίδες μέσα στην εβδομάδα

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός την Τετάρτη (19/4), αλλά και όλη την εβδομάδα, με τα φαινόμενα να εκδηλώνονται κυρίως στα βόρεια και ΒΑ της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου στα κεντρικά και νότια θα εχουμε λιακάδα το πρωί και έντονη συννεφιά στα βόρεια και ΒΑ. Από το μεσημέρι και μετά όμως θα εκδηλωθούν διασπαρτες μπόρες στην ενδοχώρα. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στα ΒΑ της χώρας.

Το βράδυ, ο καιρός

αναμένεται να ηρεμήσει, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά τους 20 βαθμους, στα βόρεια από 13 έως 20 και στα νότια στους 18.

Στην Αττική, αναμένονται σύννεφα στα βόρεια της χώρας και από το μεσημέρι και μετά αναμένονται βροχές και μπόρες. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι θα έχουμε έντονες συννεφιές με τοπικές καταιγίδες στα ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε αρχικά λίγα σύννεφα, αλλά θα πυκνώσουν σε Μακεδονία και Θράκη και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για πέρασμα τοπικής καταιγίδας.

Την Παρασκευή επίσης θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια το πρωί και προς το μεσημέρι θα έχουμε νέο πέρασμα με κάποιες βροχές σε συγκεκριμένες περιοχές.

Το Σάββατο η ίδια κατάσταση με λίγο περισσότερη συννεφιά στο νότο και εκ νέου αστάθεια σε συγκεκριμένες περιοχές.

Διαβάστε επίσης:

Φωκίδα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου (Video)

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή άνω των 600.000 ευρώ από γνωστό bar restaurant – Το κόλπο της ακύρωσης τελικά τους «πρόδωσε»

Τέμπη: Στα χέρια του Γεραπετρίτη το πόρισμα για την πολύνεκρη τραγωδία

Keywords
Τυχαία Θέματα