Καιρός: Έρχονται χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Στα λευκά ετοιμάζεται να ντυθεί ένα μέρος της χώρας το Σάββατο (12/11), σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει, καθώς όπως σημειώνει, «στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας το ερχόμενο Σάββατο και όχι μόνο καθώς στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να πασπαλίσει για λίγες ώρες δυνατά και πάνω περίπου από τα 1200 μέτρα!».

«Όσον αφορά στη θερμοκρασία εκτός από το ερχόμενο Σάββατο, ευχάριστα (για τα

κόστη θέρμανσης) είναι σε γενικές γραμμές τα νέα από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την περιοχή μας από κει και μετά…», συμπληρώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η ανάρτησή του:

«Στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας το ερχόμενο Σάββατο και όχι μόνο καθώς στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να πασπαλίσει για λίγες ώρες δυνατά και πάνω περίπου από τα 1200 μέτρα!!

Οσον αφορά στη θερμοκρασία εκτός από το ερχόμενο Σάββατο, ευχάριστα (για τα κόστη θέρμανσης) είναι σε γενικές γραμμές τα νέα από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την περιoχή μας από κει και μετά…».

Αλλάζει το «σκηνικό» του καιρού από την Παρασκευή

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από την Παρασκευή, αλλάζει ο καιρός. Αρχικά, θα είναι αίθριος και βαθμιαία στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Από το απόγευμα στη Μακεδονία και από το βράδυ στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 21 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Τσοχατζόπουλος: Λεηλάτησαν το σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (video)

Ενεργειακή κρίση: «Ανήσυχοι» οι Έλληνες για ελλείψεις ηλεκτρικού ρεύματος ή καυσίμων το χειμώνα

Κρήτη: Viral στα social media ο 2χρονος «αγρότης» που μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Έρχονται, Σάκη Αρναούτογλου,kairos, erchontai, saki arnaoutoglou