Καφετζόπουλος: «Είχα κατάθλιψη – Όλα μου φαίνονταν άσκοπα» (Video)

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του μίλησε στο Dot ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η ζωή του γινόταν έργο, ο ηθοποιός ανέφερε: «Θα ήταν βαρετό».

«Δεν έχει μεγάλα δράματα η ζωή μου. Θα ήταν ντράμεντι. Αντιμετωπίζω τη ζωή με χιούμορ. Πέρασα μια περίοδο που βρισκόμουν σε άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική. Είχα ενοχές, ήμουν χάλια, μαύρος. Όλα φαινόντουσαν άσκοπα. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να λέω αστεία και να αντιδρά ο κόσμος σε αυτά. Εκείνη την περίοδο

δεν δούλευα», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε με χιούμορ το τυχαίο συμβάν που τον βοήθησε να ξεπεράσει αυτή την κρίσιμη περίοδο: «Έγινε ένα τυχαίο γεγονός ήρθε ο Κακλέας και για να με βοηθήσει μου είπε να παίξω τον “Αμερικάνο Βούβαλο”. Μου είπε να το σκηνοθετήσω όταν αρνήθηκα να παίξω. Όταν μας εγκατέλειψε ένας ηθοποιός απ’ την παράσταση, αναγκάστηκα να παίξω εγώ στη θέση του και αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους ρόλους της ζωής μου».

Αναφερόμενος στην εμπλοκή του με την πολιτική και στο γεγονός ότι δεν «ταίριαξε» σε αυτήν είπε: «Είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, παραιτήθηκα μετά από σκληρές μάχες για πράγματα που δεν συμφωνούσα. Τα βρόντηξα και έφυγα», ανέφερε.

Για το γενέθλιο μήνυμά του που έγινε viral εξήγησε χαρακτηριστικά: «Φοβάμαι μην “τα χάσω” μεγαλώνοντας».

Μιλώντας τέλος για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» ο «Ακάλυπτος» αποκάλυψε πως τον προόριζαν αρχικά για τον ρόλο του οδοντίατρου.

«Με προόριζαν για τον ρόλο του οδοντίατρου και τους είπα ότι εγώ θέλω το αντίστροφο, γιατί έχω ένα σχέδιο για αυτό και το δέχτηκαν με πολύ στεναγμό», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου: «Η φωνή μου ενώθηκε με τις φωνές όσων έχουν κακοποιηθεί» (Video)

ΕΟΔΥ: Τα σημεία δωρεάν ελέγxου Covid-19 για αύριο Κυριακή

Γλυκά Νερά: Το μήνυμα της Νικολούλη στον συζυγοκτόνο – «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα