Κ. Μητσοτάκης στο ΣΚΑΙ: Όλες οι μειώσεις φόρων είναι εγκεκριμένες από τους θεσμούς

Πολιτική

 

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά παραχωρεί αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Τελειώνουμε με την τρομοκρατία, τελειώνουμε με τις γιάφκες και τους μπαχαλάκηδες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την χθεσινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αλλά και την εφοδο της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ

«Παραδίδουμε τα πανεπιστήμια στους φυσικούς τους

χρήστες» ανέφερε επίσης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά και στην επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, κατά την οποία εξαρθρώθηκε η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.

«Συγχαίρων την αντιτρομοκρατική για την πολύ μεγάλη επιτυχία. Εξάρθρωσαν έναν πολύ επικίνδυνο επιχειρησιακό βραχίονα της νέας ελληνικής τρομοκρατίας», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ αναφερόμενος στην ενίσχυση της ασφάλειας σημείωσε ότι 1.500 νέοι αστυνομικοί ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους και οι πρώτοι τις επόμενες εβδομάδες θα βγουν στην Αθήνα, όπως και ότι επανασυστήθηκε η ομάδα «Δέλτα», που θα αρχίσει να επιχειρεί τις επόμενες ημέρες.

Αναφορικά με το μεταναστευτικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως η κυβέρνηση αυτή έχει διαφορετική πολιτική αναφερόμενος στη διαδικασία αιτήσεων ασύλου, ενώ ανήγγειλε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα. 

Σχετικά με την οικονομία, ο πρωθυπουργός φάνηκε βέβαιος πως θα υπάρξει υπερπλεόνασμα και δεσμεύτηκε πως θα μοιραστεί σε αδύναμες ομάδες.

«Όλες οι μειώσεις φόρων είναι εγκεκριμένες από τους θεσμούς», ανέφερε συμπληρωματικά αναφορικά με τις ρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί στο φορολογικό σύστημα. 

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣΚΑΪΑυτιάςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα