itautotita.gr: Άμεσες λύσεις για Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, Ρύθμιση Αυθαιρέτων και Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Λύσεις σε ζητήματα που αφορούν πράξεις ακινήτων, Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων και έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας, προσφέρει η εξιδεικευμένη ομάδα μηχανικών του itautotita.gr.

Ο ομάδα προσφέρει εξυπηρέτηση αυθημερόν εντός Αττικής και διεκπεραίωση των ζητουμενων θεμάτων με ταχύτητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου είναι ένας φάκελος, ο οποίος πρέπει να

φυλάσσεται από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων και περιλαμβάνει όλα τα έγγραφα και στοιχεία που συνοδεύουν το ακίνητο. Τα στοιχεία αυτά, αφορούν όλα τα έγγραφα, άδειες και σχέδια απο την κατασκευή του εως την σημερινή του κατάσταση. Την διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας αναλαμβάνει εξιδεικευμένος Μηχανικός μέσω του ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος του Τεχνικού Επιμελιτηρίου Ελλάδος οπου έπειτα απο την συμπλήρωση όλων των δικαιολογητικών εκδίδει την Ηλεκτρονική Ταυτότητα και το Πιστοποιητικό Πληρότητας Φακέλου οπου απαιτείται για κάθε συμβολαιογραφική πράξη, πώληση, μεταβίβαση, γονική παροχή.

Ρύθμιση Αυθαιρέτων

Oι αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο ακίνητό σας  έως τις 28/07/2011, μπορούν να ενταχθούν στον Ν.4495/17.  Η νομιμοποίηση κάθε αυθαιρεσίας στο ακίνητο σας απαιτείται απο τον νόμο για την έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας. 

Η διαδικασία υπαγωγής στις διατάξεις του παραπάνω νόμου πραγματοποιείται απο εξιδικευμένο Μηχανικό και με την καταβολή του σχετικού παραβόλου ή και προστίμου αναστέλλεται η είσπραξη και επιβολή κάθε κύρωσης απο την πολιτεία.

Με αυτόν τον τρόπο επέρχεται οριστική εξαίρεση απο την κατεδάφιση, καθώς τακτοποιήται και κάθε αυθαίρετη αλλαγή χρήσης ή κτιριοδομική πολεοδομική παράβαση η οποία μπορεί να ενταχθεί στον συγκεκριμένο νόμο.

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό ή Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) είναι το έγγραφο με το οποίο τα ακίνητα κατατάσσονται σε ενεργειακές κατηγορίες. Η κατάταξη γίνεται σε μια κλίμακα από το Α μέχρι το Η, που αντιπροσωπεύει την ενεργειακή κατάσταση του ακινήτου.

Το ΠΕΑ αναγράφει την εκτιμώμενη ετήσια κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Επίσης, αναγράφει και τη συμβολή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην ικανοποίηση των ενεργειακών αναγκών του ακινήτου σας.

Για πληροφορίες, προσφορές και άμεση εξυπηρέτηση καλέστε στο +30 6936511269

Keywords
Τυχαία Θέματα