Ιταλός γίνεται ο Κόλιν Φερθ λόγω Brexit

ΚΟΣΜΟΣ

Το Brexit τον τρομοκράτησε και η ανησυχία του για τις συνέπειες είναι έντονη. Ο λόγος για τον Colin Firth ο οποίος επηρεάστηκε τόσο πολύ από την απόφαση των Βρετανών να «γυρίσουν την πλάτη» στην Ευρωπαϊκή ένωση που, πλέον, επιθυμεί να αποκτήσει την ιταλική υπηκοότητα.

Ο 56χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια, με την Ιταλίδα παραγωγό Livia Giuggioli και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 16χρονο Luca και τον 13χρονο Matteo. Η μόνιμη κατοικία τους βρίσκεται στο Λονδίνο,

ωστόσο, διατηρούν ένα εξοχικό στην Ιταλία το οποίο επισκέπτονται συχνά. Ο Colin Firth λόγω της συζύγου του, έχει μάθει μάλιστα να μιλά σε ικανοποιητικό επίπεδο την ιταλική γλώσσα.

«Κατ’ εμέ, η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή ένωση δεν έχει ούτε ένα θετικό. Πολλοί συνάδελφοι, μεταξύ των οποίων και η Emma Thompson είμαστε ενθουσιώδεις Ευρωπαίοι και το Brexit είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του σε αυστριακή εφημερίδα, το περασμένο φθινόπωρο, τονίζοντας ότι μέσα του αισθάνεται Αμερικανός, καθώς η μητέρα του μεγάλωσε εκεί.

Ο Colin Firth πρόκειται να έχει σύντομα διπλή υπηκοότητα, προκειμένου να έχει τα ίδια διαβατήρια με τη σύζυγο και τα παιδιά του είπε άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος, ενώ στην ερώτηση αν αυτή την κίνηση την κάνει λόγω Brexit, προτίμησε να μη δώσει καμιά απάντηση.

Colin Firthιταλική υπηκοότηταΒrexitδυσαρέσκειαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα