Ιταλία: Αναστέλλεται προσωρινά η άδεια οπλοφορίας του βουλευτή του κόμματος της Μελόνι που πυροβόλησε συγγενή αστυνομικού

Αναστέλλεται η άδεια οπλοφορίας του Ιταλού βουλευτή του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι. Ο Εμανουέλε Πότσολο φέρεται να τραυμάτισε συγγενή αστυνομικού σε πάρτι για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. Τι υποστήριξε ο βουλευτής για το περιστατικό.

Την άδεια οπλοφορίας του Ιταλού βουλευτή Εμανουέλε Πότσολο, ο οποίος ανήκει στο κόμμα της Τζόρτζια Μελόνι, και σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι,

φέρεται να τραυμάτισε, χωρίς πρόθεση, συγγενή αστυνομικού, πρόκειται να αναστείλει η νομαρχία της πόλης Μπιέλα, έξω από το Τορίνο.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Πότσολο δεν θέλησε να παραδώσει τα ρούχα που φορούσε στο πάρτι, ώστε να εξακριβωθεί από τις αρχές αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας. Η άρνησή του στηρίχθηκε σε σχετικό δικαίωμα που του προσφέρει η βουλευτική του ασυλία.

Στο συγκεκριμένο πάρτι, όπως έγινε γνωστό, ήταν παρών και ο Ιταλός υφυπουργός Δικαιοσύνης, Αντρέα Ντελ Μάστρο, ο οποίος, όπως και ο Πότσολο, ανήκει στο κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας, της πρωθυπουργού της χώρας, Τζόρτζια Μελόνι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πάντως, ο 31 ετών άνδρας που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, έως τώρα δεν έχει υποβάλει μήνυση.

Ο Ιταλός βουλευτής, τέλος, σε κατάθεσή του στους καραμπινιέρους παραδέχθηκε ότι το μικρό περίστροφο που χρησιμοποιήθηκε είναι δικό του, αλλά αρνήθηκε ότι πυροβόλησε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Τόκιο: Γάλλοι εμπειρογνώμονες θα συμμετάσχουν στην έρευνα για το αεροπορικό δυστύχημα

Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στο Παρίσι – Καταδίωξη και πέντε συλλήψεις

Σχέδιο ανατροπής του Μακρόν από Πούτιν – Λεπέν για να αποσταθεροποιηθεί η ΕΕ «βλέπει» η Washington Post

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιταλία, Αναστέλλεται, Μελόνι,italia, anastelletai, meloni