Ισπανία: Σκάνδαλο με Πικέ και ποδοσφαιρική Ομοσπονδία – Πήραν μίζα για να πάει το Σούπερ Καπ στο Ριάντ

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Ισπανία, καθώς ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, φέρεται να έχει συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας για προμήθεια «μαμούθ».

Σύμφωνα με την ισπανική ηλεκτρονική εφημερίδα «El Confidencial» υπήρξε συμφωνία της ισπανικής ομοσπονδίας με τον Ζεράρ Πικέ με στόχο να μεταφερθεί η διοργάνωση του Σούπερ Καπ της Ισπανίας για τα επόμενα έξι χρόνια στη Σαουδική Αραβία, αντί το ποσού των 40 εκατ

ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η εταιρεία με την αντίστοιχη της Σαουδικής Αραβίας «Sela», η ομοσπονδία θα είχε εγγυημένα 40 εκατ. ευρώ για κάθε διοργάνωση του Σούπερ Καπ, ενώ η εταιρεία του Πικέ θα έπαιρνε 4 εκατ. ευρώ, δηλαδή συνολικά 24 εκατ για τα έξι χρόνια που θα διεξάγεται εκεί το Σούπερ Καπ.

Μάλιστα από τα έγγραφα που έχουν δημοσιοποιηθεί, φαίνεται ότι ο Πικέ ήταν αυτός που είχε την ιδέα της αλλαγής στη διοργάνωση, ώστε να αγωνίζονται τέσσερις ομάδες, αντί για δύο, ώστε με αυτό τον τρόπο να αυξηθούν τα τηλεοπτικά έσοδα.

Στη συνέχεια αποκαλύπτονται διάλογοι του Πικέ με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Rfef Λουίς Ρουμπιάλες που είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί για τα όσα έγιναν στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Σαγκάη: Ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το σκληρό lockdown – Γιατί οι κινεζικές αρχές πήραν αυτή την απόφαση

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η καταγγελία άγνωστης που «στοχοποιεί» τον Μάνο Δασκαλάκη

Ουκρανία: Έξι ώρες στην ουρά για το γραμματόσημο με το «άντε γ@@@» σε ρωσικό πολεμικό πλοίο (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα