Ισχυρά «πυρά» κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο νομοθέτησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «χρυσό βατόμουρο»... νομοθέτησης διεκδικεί η κυβέρνηση. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει, σε ελεύθερη μετάφραση, η αντιπολίτευση, στηλιτεύοντας σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους τις κυβερνητικές πρακτικές.

Αφορμή η τροπολογία που κατατέθηκε λίγες μόνο ημέρες μετά την ψήφιση του λεγόμενου «παράλληλου προγράμματος» καθώς το κυβερνητικό στρατόπεδο έκρινε αναγκαίο να προχωρήσει σε αλλαγές και διορθώσεις.

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να ευτελίζει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και να επιβεβαιώνει

την κριτική μας περί προχειρότητας στη νομοθέτηση. Σήμερα, μόλις 12 ημέρες μετά την ψήφιση του πολυδιαφημισμένου “παράλληλου προγράμματος”, κατατέθηκε τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που διορθώνει… “οφθαλμοφανή σφάλματα, αριθμητικά λάθη εκ παραδρομής, ασάφειες, παραλείψεις εκ παραδρομής”!», σημειώνουν σε κοινή ανακοίνωση τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Σε ανάλογο μήκος κύματος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι έσπευσε να διορθώσει νόμο που ψηφίστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

παράλληλο πρόγραμμανομοθέτησητροπολογίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα